Værelser

76 nyrenoverede værelser står til din rådighed når du holder kursus eller konference hos os! Har du brug for flere værelser, så samarbejder vi med nærliggende hoteller til favorable priser.

Værelserne på Severin er lyse og moderne, og har udsigt ud over Lillebælt, skoven eller gården.
Vi holder historien i hævd med et lille strejf af Andelsskolens tid på de nye værelser i form af de kendte og i dag retro-prægede FDB-plakater der pryder væggene, og en moderne udgave af FDB’s lænestol som minder os om at FDB også rådede over en møbelfabrik i sin tid. Alt er møbleret og designet i delikate farver og en nutidig indretning med stort badeværelse med brus, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet.

Vi har et motionsrum med løbebånd og kondicykler, og du kan få løberuter udleveret i vores reception.

VÆRELSESPRISER:

Enkeltværelse med morgenbuffet    kr. 795,-

2 sengs-værelse med morgenbuffet kr. 895,-
(Kan fås med 2 enkeltstående senge og med dobbeltseng)

Grandlit værelse (140×200 cm) med morgenbuffet kr. 795,- som enkeltværelse
Grand lit værelse (140×200 cm) med morgenbuffet kr. 895,- som dobbeltværelse

Vil man have garanteret et værelse med udsigt, så koster dette kr. 100,- ekstra pr. nat.

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL