Julefrokost 2017

Buffetten står klar  kl. 18.00.
Natmad – hot dogs ad libitum  – kan tilkøbes for kun kr. 50,- pr. person. ( Serveres klokken 00.30)

Eget lokale med juleopdækkede borde til min. 30 personer og max 130 personer.

Julefrokosten skal ingen røre ved.
Den skal være ligesom vi elsker den, med alle de klassiske retter. Og øl og snaps.
Det får du hos os.

Og du får lidt mere.
Vi laver nemlig maden så vidt muligt med lokale og/eller økologiske råvarer.

Derfor:
Hvis du lægger vægt på rigtig god mad, stemning, beliggenhed og engagement, så er du landet det helt rigtige sted.

Årets julefrokoster på Severin

24. og 25. november

1., 2., 8., 9., 15. og 16. december

Velkommen til os!

Se mere om julefrokosten her.

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL