Konference på Fyn med fire stjerner

Når I skal holde jeres næste møde, kursus eller konference på Fyn, er Severin Kursuscenter det oplagte valg. Severin er et firestjernet kursuscenter i Middelfart med mere end 80 års erfaring i arrangementer for firmaer og private.

Vores nyrenoverede og moderne mødelokaler har plads til max 200 personer i det største lokale og er indrettet med overhead projektor, LCD projektor til video/pc, flipover/whiteboard tavler, telefon, mørklægning osv. Vores dedikerede personale er fleksible overfor specielle ønsker til faciliteter og aktiviteter ved jeres næste konference på Fyn, så kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan være med til at sikre, at din næste konference bliver en succes.

Se dig omkring på Severin

Vi har lavet en lille video og et galleri, så du kan danne dig et indtryk af hvem vi er, og se vore flotte rammer til kursus, konference, fest eller overnatning. Velkommen indenfor!

Fakta om Severin

Se hvad vi kan tilbyde dig som gæst på vores kursuscenter:
Prisniveau Middel
Afstand til station / lufthavn 3 km / 60 km
Antal værelser 76
Antal undervisningslokaler 14
Antal grupperum 15
Max. antal i lokale 200
Max. antal overnattende 140
Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor