Konferencecenter ved smukke Lillebælt

Vi byder alle velkommen til vores konferencecenter, som vil give dig nogle enestående oplevelser og som med garanti aldrig havner i glemmebogen. Vi ligger midt i Danmark, kun 100 meter fra motorvejsafkørsel 58 og blot et stenkast fra det smukke Lillebælt.

Med konkurrencedygtige priser og mulighed for at krydre dit arrangement med teambuildingaktiviteter, tilbyder vi en helstøbt oplevelse for dig og dit kursus eller din konference. Vores lokaler er moderne, lyse og har alle former for faciliteter I kan ønske jer når i skal afholde jeres arrangement.

Konferencecenter med mange muligheder

Om du skal holde konference, kursus, foredrag eller andre arrangementer med mange deltagere, er vores konferencecenter et sted for dig. Vi har konferencelokaler på flere forskellige størrelser, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lokalerne præcis efter dit arrangement, plads og hvilken stemning du ønsker. Derfor er der mange muligheder i vores konferencecenter for netop at få det lokale, du har i tankerne.

Når du afholder dit arrangement hos os kan vi derudover også hjælpe dig med alt det praktiske, hvis du ønsker dette. Vi tilbyder at hjælpe med udsendelse af invitationer, hjælp med betaling fra deltageren, og derefter har vi også mulighed for at være behjælpelige med opfølgningen på arrangementet i konferencecenteret bagefter. Derfor har du mulighed for at få hjælp til mere end blot udlejning af lokalet, hvilket gør arbejdsbyrden mindre for dig. Desuden er det ikke en ekstra udgift for dig, da det er en gratis service, vi tilbyder.

Konferencecenter med historie

Opført i 1932 med Andelsbevægelsens store fremsynede drivkraft, Severin Jørgensen, ved roret. Han udvalgte med stor omhyggelighed denne skønne plet i Danmark og lod opføre et for datiden unikt uddannelsescenter for Andelsbevægelsen og FDB, som han var den første og mangeårige formand for. I dag er vi et top morderne kursus- og konferencecenter, med alt i faciliteter og tilbyder at bistå jer med planlægningen af jeres kursus eller konference.

Læs mere om vores kursus- og konferencecenters historie her.

Se dig omkring på Severin

Vi har lavet en lille video og et galleri, så du kan danne dig et indtryk af hvem vi er, og se vore flotte rammer til kursus, konference, fest eller overnatning. Velkommen indenfor!

Fakta om Severin

Se hvad vi kan tilbyde dig som gæst på vores kursuscenter:
Price level Medium
Distance to station/airport 3 km / 60 km
Number of rooms 76
Number of conference rooms 14
Number of group room 15
Max. capacity in a room 200
Max. persons staying overnight 140
Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor