Det er vigtigt for os at vi lever op til vore kunders krav og ønsker. Og vi gør det med et smil.

Derfor stiller vi store krav til os selv og vore leverandører.
Det betyder at vi på Severin:

  • Følger med i udviklingen og skaber nogle gode rammer, hvor du har mulighed for at lade dig inspirere eller fordybe

  • Arbejder med hele tiden at udvikle god mad til allergikere og andre med specielle behov og ønsker

  • Ved, at god service og forandringsvillighed er nødvendig og et krav for at leve op til vore gæster

  • Arbejder med økologi og lokale råvarer, under hensyntagen til gæsternes ønsker og vores egne høje krav til kvalitet

  • Stiller krav til vores leverandører omkring miljø og etik

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL