Skal du afholde kurser, møder og konferencer midt i landet? Så er du landet det rigtige sted her i Middelfart. Hos Severin Kursus- og konferencecenter yder vi full-service når det I skal afholde arrangementer eller blot møder. Vi skræddersyr dit arrangement og kan levere alt hvad du har behov for – hver gang.

Vi er en del af MeetingLillebælt – et samarbejde, som skal styrke mødeturismen i Lillebælt-området. Turismeerhvervet, VisitMiddelfart og to kommuner står bag det ambitiøse mål om at øge omsætningen med 60 mio. over de kommende fem år.

Vi har faciliteter til alle former for kurser, møder, og konferencer – i både stor og lille skala. Har du brug for konferenceservice, kan vi også hjælpe med det.

Selv om det er blevet nye tider, ønsker vi at fastholde den gode og lange historie om Andelsskolen, som igennem tiderne har været et vigtigt omdrejningspunkt i udviklingen af FDB/COOP, Brugsbevægelsen og Severin. Vi er stadig ejet af COOP.

Se dig omkring på Severin

Vi har lavet en lille video og et galleri, så du kan danne dig et indtryk af hvem vi er, og se vore flotte rammer til kursus, konference, fest eller overnatning. Velkommen indenfor!

Fakta om Severin

Se hvad vi kan tilbyde dig som gæst på vores kursuscenter:
Price level Medium
Distance to station / aiport 3 km / 60 km
Number of rooms 76
Number of conference rooms 14
Number of group rooms 15
Max. capacity per room 200
Max. number of person staying overnight 140
Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor