Teambuilding og aktiviteter

Vi har de ultimative rammer til Teambuilding, aktiviteter og personaleudvikling ved Lillebælt, med skov, strand og vand.

Hos Severin kan du og dit kursushold kombinere den traditionelle konference med teambuilding-aktiviteter eller andre sjove indslag. Vi samarbejder med en række aktører i området omkring aktiviteter og unikke naturoplevelser der kan give motivationen en saltvandsindsprøjtning og en oplevelse dine mødedeltagere sjældent vil glemme. Oplevelsesuniverset Visit Middelfart byder på førsteklasses oplevelser i, ved eller på vandet og korte afstande til shopping, museer og attraktioner.  Middelfarts erhvervstilbud tilbyder en lang række aktivitetspakker skræddersyet til kursus og konference arrangementer.

Søger i et samlet arrangement hvor hovedvægten er lagt på at det skal være en god oplevelse, hvor alle lærer hinanden bedre at kende? Så har vi skabt en række unikke koncepter, som alle tager udgangspunkt i netop dette. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller noget helt fjerde.

Se mere om vore eksterne samarbejdspartnere her:


Fieldmore – Teamudvikling for store og små virksomheder. Vi arbejder både ude i naturen og indendørs – skræddersyet til dig og din virksomhed
Klatretræ – Klatretræ.dk tilbyder træklatring, kurser og naturoplevelser for alle, som gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige.
KommunikationsfaBRIKKEN – tilbyder teambuilding og coaching indenfor emnerne kommunikation, motivation, værdiarbejde, samarbejde,      forandringsledelse, medarbejderudvikling og trivsel.

Priser

Priser for de enkelte aktiviteter findes på Middelfarts hjemmeside. Hvis du har brug for en lidt mere “afslappet” isbryder, som du gerne vil følge med, så tilbyder vi vores Aktivitetsboks, uden gebyr.

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor