KONFERENCECENTER MED PLADS TIL LIV OG LÆRING

På Severin, fokuserer vi på samarbejde og kreativitet. Her kan du finde en rolig og afslappet atmosfære, der giver en særlig stemning – eller ånd – hvis du vil. Vi synes det. Og vi hører det også fra vores gæster. Det er denne slags ånd, der gør Severin til et godt sted til at blive klogere. På Severin fokuserer vi på samarbejde og kreativitet. Vi har store og små mødelokaler til konferencer, kurser, træning og møder, der passer til dine behov. Med en placering i Middelfart – i trekants området, midt i Danmark – med en enestående udsigt over Lillebælt og de to broer til Jylland, gør Severin det til et godt sted at møde. Hos os er der plads til liv og læring.

Se dig omkring på Severin

Vi har lavet en lille video og et galleri, så du kan danne dig et indtryk af hvem vi er, og se vore flotte rammer til kursus, konference, fest eller overnatning. Velkommen indenfor!

Fakta om Severin

Her kan du se hvad vi kan tilbyde dig som gæst hos os:
Prisniveau Middel
Afstand til station/lufthavn 3 km / 60 km
Antal værelser 76
Antal undervisningslokaler 14
Antal grupperum 15
Max. antal i lokale 200
Max. antal overnattende 140
Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor