fbpx
Oplev vores hus og smag vores dejlige kagebord

Åbent Hus på Severin

Åbent Hus på Severin

Oplev vores hus og smag DET BEDSTE KAGEBORD

På Severin har vi en fast tradition.
Hvert år holder vi Åbent Hus med fokus på fester for gæster, fra nær og fjern, søndag i uge 42 klokken 14 – 17.

Vi pynter huset flot op til fest og inviterer mange af vores faste samarbejdspartnere. Som gæst kan du denne særlige dag hvert år hilse både på alle os Severinere, men også hilse på mange af vores samarbejdspartnere.

Til vores Åbent Hus arrangementer har vi særligt fokus på festarrangementer, i stor og i mindre skala. For dig betyder det, at du kan få en snak med os om din næste fest, og sørge for at få svar på alle de spørgsmål du måtte have til din næste fest. Sidst men ikke mindst kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at finde ud af om vi har plads til din næste fest på en ønsket dato.

 

Nyd udsigten og spis kage til

Det er ingen hemmelighed, at vores Åbent Hus arrangement er et tilløbsstykke hvert år, og vi gør alt for, at I som vores gæster får det bedste af det bedste på dagen – kvit og frit.

Vi sørger for musik, vin- og ølsmagning, kreative hjørner med Flensted Mobiler og vores huskunstner Anette Walther, salg af merchandise fra Danske Hospitalsklovne og en levende hospitalsklovn, som skaber hygge og fortæller om det at arbejde som Hospitalsklovn.
Sidst men ikke mindst står vores bugnende kagebuffet til rådighed for store og små, så alle kan smage de mange lækkerier, vi serverer til dagligt til vores kursus- og festgæster på Severin.

 

Vi udvider og bygger ny restaurant og konferenceafdeling

I år har vi et helt særligt fokus til vores Åbent Hus arrangement.
Vi vil nemlig rigtig gerne fortælle jer om vores store byggeprojekter, som vi er i fuld gang med. Lige nu bliver der bygget en stor ny restaurant med panoramaudsigt til Lillebælt, og derefter går vi i gang med at bygge en 2-etagers konferencebygning – ligeledes med en enestående udsigt. Vores tekniker Esben tager byggehjelmen på og giver en rundvisning i den nye restaurant for alle, der har lyst til at se, hvordan de nye faciliteter tager sig ud allerede nu.

 

Tag familien med til en hyggelig dag på toppen af Middelfart søndag den 20. oktober 2019 klokken 14 og se det hele med egne øjne.

Vi glæder os til at se jer!

Vi elsker kage på Severin kursus- og konferencecenter
Lad dig friste af lækre kager på Severin kursus- og konferencecenter
Læs mere