Hvad er en Severiner

En ”Severiner” er noget vi er stolte af at være, og noget som forpligter.

Hver dag husker, arbejder og handler vi ud fra vores vitale sætninger:

•Vores gæster er det vigtigste vi har
•Vi har respekt for hinanden, vores fælles arbejdsplads og verden omkring os
•Vi er stolte af vores arbejde
•Vi er glade og bruger humor som et vigtigt redskab

Vores vitale sætninger driver vores rigtig gode arbejdsplads. Her er eksempler på hvordan en Severiner bruger dem i hverdagen:

Vores gæster er det vigtigste vi har – for uden dem ingen os!
Dette er vi meget bevidste om, og det viser vi igennem alt hvad vi foretager os.

Det betyder at:
•gæsterne kan få lige præcis det de ønsker, og så er det op til os at løse, hvordan vi klarer det
•vi er fuldt ud klar over og agerer efter, at en Severiner kan gøre hele forskellen og få gæsterne til at komme igen
•vi hele tiden er opmærksomme på ønsker, trends osv. fra vores gæster
•vi er tæt på gæsten og dermed også meget vigtig hvad angår nye ideer og tiltag, så hold ikke på dine gode ideer, men del dem endelig med din leder eller kollega.

Vi respekterer verden omkring os, og det betyder, at vi: – har den “Grønne Nøgle” og generelt tænke på miljøet, når vi handler ind. – hvert år støtter et velgørenhedsprojekt valgt bandt medarbejderne. – brug så få ressourcer som muligt (energi, råmaterialer). – er opmærksom på, at udvikling finder sted meget hurtigt, og derfor er viljen til at ændre et nødvendig som “Severiner”. Vi er stolte af vores arbejde, og det betyder at vi: –  er stolte af vores arbejdsplads, vores kolleger og det arbejde, vi alle udfører. – ved at vi alle gør det bedste vi kan, hver eneste dag. – ved godt, at vi alle kan lave fejl, men vi lærer af de fejltagelse, vi laver og handler løsningsorienteret på dem. – er glade og bruge humor som et vigtigt redskab! Når vi har det sjovt, mens vi arbejder, er vi alle gladere, vi arbejder bedre, og det smitter på vores gæster. Så vi bruger humor meget i vores hverdag: – Vi har det sjovt med hinanden (uden sarkasme og mobning). – Vi fejrer salg, fødselsdage og glade gæster. – Vi kan godt lide at grine MED vores gæster og ikke AF vores gæster. – Vi kan godt lide at lave sjove gimmicks med vores gæster – og de elsker det!

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor