Kørselsvejledning

Bil fra Fyn og Sjælland: Benyt afkørsel 58B. Tag 3. afkørsel i rundkørslen mod Middelfart. Tag derefter 2. afkørsel i den næste rundkørsel. Tag efterfølgende 1. afkørsel i rundkørslen ind på skovsvinget og kør ca. 300 m. Severin kommer på din højre hånd. Der er en stor gratis parkeringsplads.

Bil fra Jylland: Benyt frakørsel 58B. Drej til højre ind på Jyllandsvej, kør ca. 400, drej af 1. vej i rundkørslen ind på skovsvinget, kør ca. 300 m. og Severin kommer på din højre hånd. Der er en stor gratis parkeringsplads.

Bus: Bus nr. 401 fra Middelfart st. mod Korsvejs Allé / Vestergade. Stå af ved stoppestedet Strandvejen/Skovsvinget. Gå til højre ad Skovsvinget op ad bakken, så kommer Severin  på din venstre hånd.

Fly (Billund): Bus nr. 143 mod Vejle Trafikcenter. Stå af ved endestationen. Tag intercitytog mod KBH’s lufthavn Kastrup og stå af på Middelfart station. Tag derefter bus nr. 401 fra Middelfart st. mod Korsvejs Allé / Vestergade. Stå af ved stoppestedet strandvejen/skovsvinget. Gå til højre ad Skovsvinget op ad bakken, så kommer Severin på din venstre hånd.

Fly (Kastrup): Intercitytog mod Århus H, stå af på Middelfart station. Bus nr. 401 fra Middelfart st. mod Korsvejs Allé / Vestergade. Stå af ved stoppestedet Strandvejen/Skovsvinget. Gå til højre ad Skovsvinget op ad bakken, så kommer Severin på din venstre hånd.

Taxa: Ring og bestil en taxa inden du kommer til Middelfart: Taxa Middelfart: Tlf.: 6441 4055.

Har du brug for bus til og fra banegården, eller bus hjemmefra, så kontakt os!
Vi har gode samarbejdspartnere som kan hjælpe dig med et fordelagtigt tilbud.

Udskriv din ruteplan her.

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL