• KURSUS OG KONFERENCER
  • FESTER
  • OVERNATNING

Velkommen til!

Hold dit næste arrangement i særlige omgivelser

SEVERIN

Konference i skønne omgivelser

Har du brug for et konferencecenter med central beliggenhed, så er du havnet det helt rigtige sted.


Hos Severin har vi konferencelokaler med plads til 50 – 300 personer. Derfor har vi faciliteterne, som kan matche dine behov uanset hvilken type konference det drejer sig om. Vores lokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede. Alle lokaler indbyder til formidling, fordybelse og diskussion. Vi har naturligvis gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for.

Kursus og konferencer

Velkommen til Severin – et helt særligt kursus- og konferencecenter


Vores vigtigste mission som moderne konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

BOOK NU

Fester

Hold dit festarrangement på Severin


Er du på udkig efter et sted med gode festlokaler til dit næste festarrangement? Mangler du f.eks. et sted at holde konfirmation, bryllup eller fødselsdagsfest? Så er du havnet det rigtige sted.

BOOK NU

Overnatning

Lækre værelser i skønne omgivelser


Severin har 107 værelser, der alle er nyrenoverede. De er lyse og moderne indrettet med klassiske FDB møbler. Alle værelser har enten udsigt til havet, gården eller skoven.

BOOK NU

Konferencer i en Corona-tid:

På Severin følger vi naturligvis sundhedsmyndighederne og Horestas retningslinjer, som bliver opdateret løbende.


Det betyder for dig som gæst, at:

• Vi henholder os til de til enhver tid gældende anbefalinger, krav og retningslinier, både hvad angår afstandskrav og kvadratmeterkrav.

• Vi fastholder og intensiverer vores daglige høje rengøringsstandard.

• Vores tryghedsværtinder sørger for afstand, tryghed og kontinuerlig rengøring i vores restauranter.

• Vi har opsat dispensere til håndsprit til vores gæster og medarbejdere i alle fællesområder, i alle lokaler, og i vores restauranter.

• Der er opsat tydelig skiltning om gode hygiejneråd fra Sundhedsstyrelsen.

• Vi overholder alle evt. restriktioner fra Sundhedsmyndighederne i vores store restaurantområder.

• Undervisningslokalerne opstilles så vi til enhver tid følger myndighedernes retningslinjer.

• Alle vores medarbejdere har fået grundig information og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger og overholder disse.

OM OS

Severin er et konferencehotel, hvor man har friheden til at være sig selv og føle sig som noget særligt.

Vi kan tilbyde 16 moderne mødelokaler i alt med kapacitet fra 12-300 personer. Derudover har vi 11 mindre lokaler til gruppearbejde og mindre møder.

Mødelokaler

Vores restauranter ligger i hovedbygningen, og har en flot panoramaudsigt ud over Lillebælt og broerne. De lyse restaurantfaciliteter bruges til alle måltider til dit arrangement, men kan også reserveres til hyggelige middage og fester.

Panoramarestauranten

Vi gør altid vores bedste for, at du forkæles med ekstra god mad til dit møde. Vores køkkenchef Lars Kopp driver vores køkken med passion, lokale råvarer og fokus på vores klima.Lars elsker at benytte de små leverandører, som vi er omkranset

af på Fyn.

Gode snakke og hygge hænger sammen med at være på kursus. Vores loungeområde er hjertet i huset og bruges til at nyde frokosten, små middagsselskaber, de gode kager og kaffen samt de hyggelige snakke med vin i glasset. Glæd jer til at prøve vores nye lounge med hjemlig hygge og små skønne kroge.

Løftet fra køkkenet

Løftet fra køkkenet

KURSUS OG KONFERENCER 2022

Book tit møde og din konference hos Severin i dag – mens vi endnu har plads.


Vi er blevet endnu større på Severin, og har taget en nybygget konferencebygning i brug. Her tilbyder vi 12 skønne lokaler med plads til op til 300 personer, og en fantastisk panoramaudsigt ud over Lillebælt.


Med de nye moderne faciliteter, er vi kommet i en lidt anden liga end vi var tidligere. Her er masser af plads og højt til loftet – med lækkert dansk design og lyst interiør, men selvfølgelig stadig med den severinske varme ånd, som vi aldrig vil give slip på.


HVORFOR VÆLGE SEVERIN?


Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø. Og ikke mindst: den rigtig gode severinske service, som vi får så meget anerkendelse for.


Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler. Severin er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 2 timer med et svar*


*Alle dage i mellem kl. 8.00 -16.00

Skal vi hjælpe dig med dit møde?

Kontakt os nu:

Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

+45 63 41 91 00

CVR NR.: 31 93 63 30