Foredrag

Kom til hyggelige og spændende foredragsaftener på Severin, hvor hele indtægten går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne!

Det er vigtigt for os her på Severin, at vi – udover at gøre gæster glade – også støtter op om en god sag i samfundet.
Efter 2 år med støtte til BørneCancerFonden via Team Rynkeby, så har vi nu valgt, at vi til og med 2018 støtter Danske Hospitalsklovne.
Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, som er at finde på børneafdelinger på alle landets sygehuse, hvor de er med til at give plads til livsglæden hos syge børn.

Se program for alle foredragsaftener, og tilmeld dig direkte på linket her under:

OPTIMISME – ET BEVIDST VALG ONSDAG DEN 3. OKTOBER

 

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL