Severins spicy asiatisk salat - fra os til dig
Spicy Asiatisk Salat – ca. 6-8 personer
De to pak choi skylles og skæres ud i både. Skræl gulerødder og kinaradise.
Sukkerærter deles i halve, og chili skæres i papirtynde skiver.
Gulerødder, squash og kinaradise rives fint på mandolinjern,
og koriander hakkes groft.
Alle ingredienser til marinaden blendes til en ensartet marinade.
Vend marinaden over grøntsagsblandingen. Anret herefter og pynt med cashewnødder inden servering.
Salaten er velegnet som forret sammen med f.eks. soyamarineret laks eller chiliristede tigerrejer.
Ingredienser:
2 Pak Choi
1 pk sukkerærter
4 gulerødder
1 pk sukkerspirer
1 squash
1/4 kinaradise
100 g honningristede cashewnødder
1/2 bdt koriander
chili
Marinade:
3 spsk soya
3 spsk limesaft
1 dl olivenolje
2 fed hvidløg
1 chili
3 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk peber
2 spsk sweet chili
