Severins skønne salatopskrifter - fra os til dig

Avocadosalat med basilikumcreme – ca. 6-8 personer

Fjern kerner fra tomat og agurk og skær dem i tern.

Avocado og løg skrælles og skæres i små tern.

Alle ingredienser til dressingen blendes og vendes med de øvrige ingredienser.

Denne salat er velegnet til sommerens mange grillretter, f.eks. en god rød bøf.

Salaten kan med fordel couvert-anrettes i små glasskåle og pyntes med frissé- og mezunasalat på toppen.

Ingredienser:
3 avocadoer
1 agurk
6 blommetomater
1 rødløg

Pynt:
1/2 bdt mizunasalat
1/2 bdt frissésalat

Dressing:
1 stort bdt basilikum
0,5 l creme fraiche 18%
4 fed hvidløg
1 tsk sukker
1 tsk peber og salt
1 spsk vineddike
1 tsk engelsk sauce