Vores vigtigste mission som moderne konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.
I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 55.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.
Severin har en meget god beliggenhed, tæt på motorvejen, udsigt over Lillebælt og skov i baghaven. Så der er rig mulighed for at nyde den enestående udsigt og overlade resten til os. Vi er et konferencecenter med et topmotiveret og professionelt team af ”Severinere”, som altid står klar med smil og glimt i øjet – og med et strejf af højskolemanér på den gode måde.
I receptionen – og i resten af huset – bydes du velkommen af lyse, venlige og moderne designmøbler. De bidrager til vores særlige, hjemlige atmosfære.
Kokkene i vores køkken er utroligt stolte over den mad, de hver dag serverer for vores gæster. De sætter desuden en ære i at udvikle sig, så de hele tiden finder på nye lækre menuer.
Køkkenets fokus på bæredygtighed, økologi og fynske sæsonvarer skinner igennem på alle dagens serveringer – engagement og ærlighed er nøgleordene for Lars, vores køkkenchef.
Vi kan ikke lægge skjul på at vi elsker kage! Og vi synes at vores gæster skal nyde godt af vores kageglæde. Hver eftermiddag tryller vi den mest indbydende og overdådige kagebuffet frem. Vores gæster er vilde med det og kalder det endda for “DET BEDSTE KAGEBORD”