fbpx

Vil du give Anna din stemme?

Der er mange ting at være glade og stolte over her på Severin.

Vores allesammens Anna – vores super receptionistelev – er nomineret som 1 ud af 3 til Best Young Talent (Danish Meeting & Event Award)
Vi krydser alt for at hun vinder, det har hun om nogen fortjent. Der var deadline for afstemningen den 15. marts, og vinderen bliver fundet til Danish Meeting & Event Expo den 2. september i Forum.

Nogle af de mange begrundelser for at hun er nomineret kan du se her:

Anna Asmind Rosendal er en meget professionel, imødekommende, entusiastisk og serviceminded kvinde. Hun er omstillingsparat, tør at tage styringen og lader sig ikke slå ud af udfordringer. Anna er skarp, omfavnende, lattermild og en person, der gør, at du husker Severin.

”Anna har fra start fundet forståelsen for god service, og sætter sig lyn hurtigt ind i planlæggers sted. Anna formår altid at udvise en vis professionel tilgang til tingene, men samtidig levere den nærhed der skal til for, at skabe et godt samarbejde.”

Anna Asmind Rosendal - vores receptionistelev som er nomineret til Årets Young Talent 2020
Anna Asmind Rosendal - vores receptionistelev som er nomineret til Årets Young Talent 2020

Severin er igen med i opløbet om at blive Årets Konferencecenter 2020

Severin er igen nomineret til Årets Konferencecenter i 2020
Severin er igen nomineret til Årets Konferencecenter i 2020

Starten af året er traditionelt award season, og i år har vi været så heldige at modtage adskillige anerkendelser-igen.

For 3. år i træk er vi igen i år nomineret til at vinde den prestigefyldte pris “Årets Konferencecenter”.

Denne nominering er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster gennem hele sidste år. Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi for tredje år i træk får chancen for at vinde den flotte pris.

Vinderen bliver fundet den 18. april 2020.

TAK til alle jer, der tog tiden til at svare på evalueringer, hvad enten I var her som kursister, mødeledere eller festgæster. Det er kun to minutter af jeres tid, men det betyder alverden for os.

Hvorfor vælge Severin?

Vores vigtigste mission som moderne konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 55.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.

Severin har en meget god beliggenhed, tæt på motorvejen, udsigt over Lillebælt og skov i baghaven. Så der er rig mulighed for at nyde den enestående udsigt og overlade resten til os. Vi er et konferencecenter med et topmotiveret og professionelt team af ”Severinere”, som altid står klar med smil og glimt i øjet – og med et strejf af højskolemanér på den gode måde.

I receptionen – og i resten af huset – bydes du velkommen af lyse, venlige og moderne designmøbler. De bidrager til vores særlige, hjemlige atmosfære.

Kokkene i vores køkken er utroligt stolte over den mad, de hver dag serverer for vores gæster. De sætter desuden en ære i at udvikle sig, så de hele tiden finder på nye lækre menuer.

Køkkenets fokus på bæredygtighed, økologi og fynske sæsonvarer skinner igennem på alle dagens serveringer – engagement og ærlighed er nøgleordene for Lars, vores køkkenchef.

Vi kan ikke lægge skjul på at vi elsker kage! Og vi synes at vores gæster skal nyde godt af vores kageglæde. Hver eftermiddag tryller vi den mest indbydende og overdådige kagebuffet frem. Vores gæster er vilde med det og kalder det endda for “DET BEDSTE KAGEBORD”

Dejlig terrasse med udsigt over Lillebælt
Retaurantens terrasse med udsigt
I receptionen har vi mange bolde i luften
Vi står på hovedet for dig!

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Severin, så kontakt os på mail severin@severinkursuscenter.dk eller telefon 6341 9100, hvor vi altid er parat til at svare på dine spørgsmål, eller lave et godt tilbud til dig.

Du kan også starte med at gå på opdagelse med en 360 graders visning af vore faciliteter, hvor du bl.a. kan se alle vores lokaler, som hver især er opkaldt efter Flensted Mobilers kendte designer uroer.

Se ydermere vores galleri, eller vores korte introduktionsvideo, her.

Velkommen til os!

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere