fbpx

Tips til det gode bestyrelsesmøde

Gæsterne siger om Severin…

Birgit Burchardi, Uddannelsesforbundet

“Jeg kan varmt anbefale Severin som kursus- og konferencested. Så snart man træder ind af døren mærker man en tryg og dejlig stemning, ikke mindst skabt af det skønne personale på alle niveauer. Severin er ikke kun et kursussted, da der også bliver lagt vægt på læring og kreativitet, hvilket fremgår af udsmykningen mv. De får hele tiden nye ideer og tør at leve dem ud. Alt hvad man spørger om kan lade sig gøre, så man som kursusleder altid er i trygge hænder. Udsigten og maden er også i top. Og at det udspringer af Andelsbevægelsen gør det kun endnu bedre. Sammen er vi stærke.”

Susie Lynge, Netværksakademiet

“Jeg er kommet meget hos Severin og har uden undtagelse oplevet en utrolig høj grad af service, en hjertevarme og ægthed, som er ganske særlig. Personalet er hele vejen rundt imødekommende, venlige og opmærksomme, og det gælder alt fra dem i receptionen, tjenerne, køkkenpersonalet, teknikerne og rengøringen. Man fornemmer, at der er ægte fokus på dig som gæst, der gør, at du føler dig meget velkommen. I rollen som kursusleder har jeg altid følt mig 100% sikker på tingene omkring, at et kursus går nemt hos Severin. Maden er utrolig lækker og lokalerne er funktionelle. Der bliver tænkt på helheden, men bestemt også på alle små ting, som i virkeligheden gør den store forskel for dig som gæst.”

Michael Harris, Sund Kommunikation

“Det er vigtigt, at kursuscenteret kender mig, ved hvad jeg laver og hvilke forventninger jeg har. Jeg benytter helst ikke de helt store steder og kæder, hvor jeg bare er en i mængden og skal starte forfra hver gang jeg booker.

Teknikken skal bare fungere 100%, da det betyder næsten alt for en god oplevelse. Jeg har fået rigtig god teknikerservice hos Severin og alt fungerer – også til vores eksterne foredragsholdere som stiller store krav.
Jeg taget tid på hvor effektivt pauserne forløber, og jeg sætter pris på en smidig afvikling af frokostbuffeten, så mine kursister ikke skal vente i evigheder på maden!
Det gør, at vi kan have en effektiv kursusdag, og der er tid til spise sin mad og få netværket i pauserne. – Vi burde nok i fremtiden afsætte lidt mere tid til Severins kagebord :-)”

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere