fbpx

MØDE - KURSUS - KONFERENCE - FEST

Cirkel Kaffe og Cirkelpigen flytter ind på Severin

Cirkel Kaffe er et af de ældste danske kaffemærker.
Det stammer helt tilbage fra 1896, hvor FDB – Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger – blev stiftet. “FDB-kaffe” var et af de første produkter i den nystartede forening, men blev først i 1938 omdøbt til det kendte Cirkelkaffe.

Cirkel Kaffe er et af Coops mest kendte brands. Kendt for nostalgi og tradition. Derfor relancerede Coop Cirkelpigen og kaffen i 22 varianter i anledning af 150 års jubilæumet i 2016.

Blandt andet blev der etableret et topmoderne kafferisteri, African Coffee Roasters i Nairobi, Kenya. Ved at skabe African Coffee Roasters, brydes den onde cirkel, hvor råvarer eksporteres fra Afrika for at blive forædlet i Europa. Værdiberigelsen, know-how og arbejdspladser bliver i Kenya.

Risteriet er som det første i Afrika certificeret til økologisk produktion, producerer med BSCI certificering og beskæftiger 40 medarbejdere.

Cirkelkaffe og African Coffee Roasters modtager sølvmedalje for sin kvalitet

African Coffee Roasters er netop hædret med en sølvmedalje af Africa Food Industri Excellence for sit BIG FIVE kaffebrand og generelt høje produktkvalitet. Idag eksporteres kaffe til Danmark, Finland, Holland, Rusland og Brasilien.

Det giver rigtig god mening, og derfor er det en glæde for os på Severin at byde velkommen til den bæredygtige Cirkelkaffe i 2020. Den velkendte kaffe som har været i COOPs historie lige siden FDB blev grundlagt. – Vi elsker en god historie, og især hvis den også giver mening for miljø, klima, mennesker og lokalsamfund.

Cirkelkaffen bydes velkommen på Severin
Læs mere