fbpx
Tæt på mange attraktioner - beliggende i et naturskønt område

Book din overnatning på Severin, og få 10% bonus på din Coop medlemskonto!

Sommerophold med udsigt over Middelfart

Tag et par dage fri, sæt cyklen på bilen eller læg golfkøllerne i bagagerummet – snup et sommerophold og nyd skov, vand og strand i smukke Middelfart!

Alle ugens dage fra den 4. juli til den 13. august har vi helt særlige sommerpriser:

Prisen for et dobbeltværelse med lækker morgenbuffet er kun kr. 850,- pr. nat for 2 personer. Vil du hellere bo i enkeltværelse, er prisen kr. 750,- inkl. stor morgenbuffet.

Som Coop-medlem får du 10% bonus på din overnatning med morgenbuffet – også på vores rimelige sommerophold.

Vi har i alt 107 værelser til overnatning – alle er møbleret og designet i delikate farver og en nutidig indretning med stort badeværelse med bruser, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet.

Værelserne vender mod skov eller gård, men den fantastiske udsigt til Lillebælt får du fra alle vores restauranter og terrasser i fællesområderne.

Naturskønne omgivelser

Severin er omgivet af utrolig smuk natur. Det mest åbenlyse er selvfølgelig Lillebælt, hvor det er muligt fiske i fra havnen eller tage på en 5 timers fisketur med M/S Medicus, der sejler ud fra Gl. Havn i Middelfart. Af grønne områder kan nævnes Hindsgavl dyrehave, hvor det er muligt at gå i blandt krondyr, dådyr og rådyr. En nyere attraktion, der også foregår udendørs er Bridgewalking på den Gamle Lillebælts bro, hvor du går i op til 60 meter over vandoverfladen på Lillebælt.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, dit ophold er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på overnatning, men ikke på tillægsydelser som forplejning, ekstra opredninger eller andet.
Du kan heller ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på Severin.

Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

For at opnå rabat skal du oplyse følgende ved reservation:

Navn og fuld adresse
Coop Medlemsnummer
Telefon og mailadresse

 

PS.: Rabatten kan ikke kombineres med særlige tilbudspriser, som f.eks. værelser i forbindelse med fester på Severin til særlige priser)

Bridgewalking

I Middelfart er vi stolte af at være det eneste sted i Europa, hvor du kan bestige en bro!
Bridgewalking Lillebælt tilbyder en storslået, 2,5 kilometer gåtur over Lillebælt på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, som stod færdig i 1935.

Golf

I Middelfart er vi stolte af at være det eneste sted i Europa, hvor du kan bestige en bro!
Bridgewalking Lillebælt tilbyder en storslået, 2,5 kilometer gåtur over Lillebælt på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, som stod færdig i 1935.

Hvalsafari

I Lillebælt kan du komme på hvalsafari, – whalewatching, og opleve de danske farvandes tætteste koncentration af de små hvale – marsvinene. Der er faktisk ikke mindre end ca. 3000 marsvin, der boltrer sig i Lillebælt!

Cykling

Tag cyklen med til smukke Middelfart!

Vores skønne lokalområde – i tæt nærhed til både skov og vand – kan du benytte dig af hvad enten du er på kursus, eller ønsker at komme på cykelferie.

Staurbyskov – rekreativt område i Severins baghave
perfekt til gå-, løbe- eller cykelture

Staurbyskov er et fantastisk  rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.
I skoven bagved Severin er der bl.a. etableret en asfalteret cykel- og løbesti, en sideløbende ridesti samt mountain bike spor (5,7 km blåt spor) til både nybegynderen og den mere erfare MTB’er.

Staurbyskov ligger parallelt med Lillebælt ud mod Strib, og starter i Severins baghave.

Cykeltur
Cykelture i skov og ved strand - et oplagt valg er Middelfart
Læs mere