fbpx
Information til vores gæster

Hvad gør vi på Severin for at minimere risici vedr. CORONA-virus

Kære gæster af huset:

På Severin følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer og har derfor lukket.  Vi håber, at I alle vil vise hensyn og passe på jer selv og hinanden.

Selv om Severin fysisk er lukket ned, så er vi tilgænelig på telefonen på 6341 9100 hverdage i tidsrummet kl. 0800 – 16.00, samt på mail: severin@severinkursuscenter.dk.

Alle os Severinere står klar til at byde Jer velkommen igen, når vi er ovre denne krise – og det glæder vi os til!

Selv om Severin fysisk er lukket ned, så sidder vi naturligvis klar på telefonen på 6341 9100 samt på mail: severin@severinkursuscenter.dk til at hjælpe dig!

 

Hvad gør vi for at imødekomme de skærpede krav når vi åbner igen?

 

På Severin gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du besøger os, enten du er konferencegæst, holder en fest hos os, eller blot har en enkelt overnatning.
For os er det vigtigste vi har vores gæster og vores medarbejdere.

 

På baggrund af den seneste udvikling har vi derfor taget følgende forholdsregler:

  • Vi henholder os til og ajourfører løbende de anbefalinger der kommer fra Horesta og Sundhedsstyrelsen
  • Vi fastholder og intensiverer vores daglige høje rengøringsstandard
  • Vi har opsat ekstra dispensere til håndsprit til vores gæster og medarbejdere i alle fællesområder, i alle lokaler samt i vores restauranter
  • Der er opsat tydelig skiltning om gode hygiejneråd fra Sundhedsstyrelsen
  • Vi udnytter vores kapacitet i forbindelse med plads til gæstebespisning til morgenmad, frokost og aftensservering, så vi placerer gæster med større afstand end vi tidligere har gjort
  • Så vidt det er muligt, opstiller undervisningslokalerne så det giver mest mulig individuel plads, og hvor der er mulighed for at lave større afstand mellem deltagerne. Dette for at minimere smittefare
  • Vi har ingen medarbejdere i karantæne, og heller ingen som kommer fra karantæneramte områder
    Alle vores medarbejdere har fået grundig information og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger.

 

Særlige tiltag vedr. måltider:

  • Morgenbuffet portionsanrettes
  • Frokostbuffet erstattes af anretninger. Såfremt det ønskes, kan frokosten serveres i mødelokalet
  • Middage fortsætter uændret som tallerkenserveringer
  • Alt brød serveres som kuvert-/portionsbrød
  • Hvis vi har mere end 100 gæster samlet på Severin overordnet i alle vores kursus- og mødelokaler, tilpasser vi antallet af gæster, så antallet ikke overstiger den anbefalede maksimale antal på 99 personer i samme lokale/restaurant.

 

Hvad kan du gøre som gæst?

Som gæst hos os på Severin anbefaler vi dig at følge myndighedernes retningslinjer:

  • Vask hænder ofte og benyt vores dispensere med håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Begræns fysisk kontakt
  • Er du sygdomsramt, så bliv hjemme

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk