fbpx
Information til vores gæster

Hvad gør vi på Severin for at minimere risici vedr. CORONA-virus

Kære gæster af huset:

På Severin følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer og sundhedsmyndighederne og Horestas retningslinjer.

Opdatering 6. maj 2021:
Severin er åben igen, og vi forholder os løbende til retningslinjerne udstukket fra sundhedsmyndighederne.

I forbindelse med alle typer ophold på Severin, skal der fremvises et gyldigt Corona-pas eller negativt test-svar ved ankomst i receptionen.

Vi vil derfor bede dig om at informere dine deltagere om at de har dokumentation klar når de ankommer på Severin, hvor vi er pålagt at checke at alle vores gæster har følgende:

 

  • Gyldigt Coronapas

Eller

  • Negativ test, som er maksimum 72 timer gammel når de TAGER HJEM fra Severin.
    Udløber testen mens de er på Severin, er det gæstens eget ansvar at få taget en ny test der skal fremvises inden udløb af den oprindelige tests udløbstidspunkt.

Se yderligere informationer herunder:

Corona restriktioner maj 2021

Hvad gør vi for at imødekomme de skærpede krav?

 

På Severin gør vi alt for, at du som gæst skal føle dig tryg, når du besøger os, enten du er konferencegæst, holder en fest hos os, eller blot har en enkelt overnatning.
For os er det vigtigste vi har vores gæster og vores medarbejdere.

 

På baggrund af den seneste udvikling har vi derfor taget følgende forholdsregler:

  • Vi henholder os til de til enhver tid gældende anbefalinger og retningslinier fra Sundhedsstyrelsen, både hvad angår afstandskrav og kvadratmeterkrav.
  • Vi fastholder og intensiverer vores daglige høje rengøringsstandard.
  • Vores tryghedsværtinder sørger for afstand, tryghed og kontinuerlig rengøring i vores restauranter.
  • Vi har opsat dispensere til håndsprit til vores gæster og medarbejdere i alle fællesområder, i alle lokaler, og i vores restauranter.
  • Der er opsat tydelig skiltning om gode hygiejneråd fra Sundhedsstyrelsen.
  • Vi overholder alle evt. restriktioner fra Sundhedsmyndighederne i vores store restaurantområder.
  • Undervisningslokalerne opstilles så vi til enhver tid følger myndighedernes retningslinjer.
  • Alle vores medarbejdere har fået grundig information og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger og overholder disse.

Særlige tiltag vedr. måltider:

  • Al forplejning gennem hele dagen forarbejdes og serveres efter de til enhver tid gældende regler og restriktioner fra Sundhedsmyndighederne.
  • Vi overholder alle evt. restriktioner ift. antal, og kan her gøre brug af vores store hus, så vi kan fordele vores gæster godt rundt i huset og dermed undgå mange mennesker samlet et sted og/eller kø.
  • Vi bestræber os efter at måltider/mad bliver portionsanrettet i buffeten. Vi anretter på mindre fade ligesom vi har et stort fokus på høj hygiejne
  • Alle kontaktflader afsprittes og tagtøj udskiftes løbende
  • Der vil være handsker tilgængeligt i alle spiseområder, både hvis dine måltider serveres i restauranten, eller i jeres lokale (hvis I er mere end 10 personer)

 

Hvad kan du gøre som gæst?

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

  • Vask hænder ofte med sæbe og varmt vand i mindst 30 sekunder.
    Brug håndsprit som et supplement.
  • Undgå at røre ved øjne, næse og mund
  • Undgå at give hinanden hånden når man hilser
  • Undgå større forsamlinger
  • Bliv hjemme, hvis du er syg
  • Ældre og kronisk syge – hold afstand og bed andre tage hensyn
  • Host og nys altid i ærmet eller i et papirlommetørklæde

 

Øvrige vigtige overvejelser du skal gøre dig, for at passe på omgivelserne:

  • Bliv hjemme, hvis du har været i kontakt med en person, der har vist sig at være smittet med COVID19.
  • Bliv hjemme, hvis du på andre måder ikke er rask og eksempelvis har hoste, feber eller forkølelse
  • Hvis du har rejst til et risikoområde, skal du vente mindst to uger efter hjemkomsten med at forlade dit hjem. En opdateret liste over risikoområder findes på Udenrigsministeriet hjemmeside.

Læs mere

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk