fbpx
Kursus i skønne omgivelser

Dagskursus med panoramaudsigt til Lillebælt

Lokaler med udsigt til Lillebælt
Lyse moderne lokaler med udsigt til Lillebælt
Passionen -lokale med plads til 80 personer og egen terrasse med udsigt
Passionen -lokale med plads til 80 personer og egen terrasse med udsigt

Dagskursus med moderne faciliteter

Velkommen indenfor – i lyse og venlige lokaler

På Severin har vi i alt 28 kursuslokaler med plads til 2 – 200 personer. Derfor har vi faciliteterne, som kan matche dine behov, uanset om du kommer hos os til et dagmøde, et kursus eller en konference.

Vi tilbyder moderne, lyse og kreative kursuslokaler til dagskursus og konferencer, som indbyder til fordybelse og lærerig undervisning. Vi har lokaler i flere størrelser, så vi finder med garanti et lokale, som passer netop dit arrangement. Alle lokaler er udstyret med gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for. Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om dit arrangement og dine kursusdeltagere. På den måde får I alle det bedste udbytte med hjem.

 

Dagmøde og kursus med central beliggenhed midt i Danmark

Severin er placeret i Middelfart i dejlige omgivelser tæt på både by, vand og skov. Vi kan tilbyde en central beliggenhed – tæt på både tog og motorvej. Vi arbejder tæt sammen med Danske Konferencecentre, som hjælper os med at finde andre muligheder til dig og dit arrangement, hvis vi ikke har plads her hos os, på det ønskede tidspunkt.

Husk at vi har 76 hyggelige, nyrenoverede  værelser med flot udsigt over Lillebælt, skoven eller gården.

På Severin tilpasser vi arrangementerne, så de passer til lige netop dit behov og økonomi. Dette gælder uanset om du booker et dagskursus, et kursus, eller en konference med mange deltagere.

Hos os får du altid:

  • Skræddersyet mødepakke tilpasset dine ønsker
  • Gratis rådgivning og hjælp før, under og efter din konference
  • 24 timers hjælp fra smilende Severinere under dit ophold
  • Standard AV-udstyr og gratis WiFi
  • Teknisk hjælp under dit møde
  • Mødeforplejning med sans for bæredygtighed og økologi
  • Danmarks bedste annulleringsbetingelser
  • Mulighed for overnatning
  • Gratis parkering

 Vi tager ansvar

Når du er gæst hos os, uanset om du er her til dagskursus, møde eller kursus, så vil du opleve, at vi har stor fokus på CSR. Vi er Severinere”, og vi har en fastlagt strategi for, hvordan vi dagligt arbejder med social kapital. Det bliver du en naturlig del af, når du er gæst hos os.

Hæderkronet historie

I receptionen – og i resten af huset – bydes du velkommen af lyse, venlige og moderne designmøbler, en del også fra FDB-møbler, som bidrager til stedets særlige, hjemlige atmosfære.
Det gode design og indretning, den smukke beliggenhed og vores glade Severinere har alle medvirket til, at gæsterne på TripAdvisor i både 2018 og 2019 har kåret Severin som et af trekantområdets bedste konferencesteder (og vi venter i disse dage på at høre fra dem i f t også at få TravelersChoise prisen i 2020).
Ligeledes er vi nu for 3. år i træk nomineret til årets konferencecenter i Foreningen Danske Konferencecentre.
Denne nominering er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster. Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi for andet år i træk fik chancen for at vinde den flotte pris.

Køb overskudskage og støt et godt formål. Kageboksen koster 30 kroner. Pengene går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne:-)
Køb overskudskage og støt et godt formål. Kageboksen koster 30 kroner. Pengene går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne:-)
Severin er igen nomineret til Årets Konferencecenter i 2020
Severin er igen nomineret til Årets Konferencecenter i 2020

Hvad siger vores gæster om os?

Birgit Burchardi, Uddannelsesforbundet

“Jeg kan varmt anbefale Severin som kursus- og konferencested. Så snart man træder ind af døren mærker man en tryg og dejlig stemning, ikke mindst skabt af det skønne personale på alle niveauer. Severin er ikke kun et kursussted, da der også bliver lagt vægt på læring og kreativitet, hvilket fremgår af udsmykningen mv. De får hele tiden nye ideer og tør at leve dem ud. Alt hvad man spørger om kan lade sig gøre, så man som kursusleder altid er i trygge hænder. Udsigten og maden er også i top. Og at det udspringer af Andelsbevægelsen gør det kun endnu bedre. Sammen er vi stærke.”

Susie Lynge, Netværksakademiet

“Jeg er kommet meget hos Severin og har uden undtagelse oplevet en utrolig høj grad af service, en hjertevarme og ægthed, som er ganske særlig. Personalet er hele vejen rundt imødekommende, venlige og opmærksomme, og det gælder alt fra dem i receptionen, tjenerne, køkkenpersonalet, teknikerne og rengøringen. Man fornemmer, at der er ægte fokus på dig som gæst, der gør, at du føler dig meget velkommen. I rollen som kursusleder har jeg altid følt mig 100% sikker på tingene omkring, at et kursus går nemt hos Severin. Maden er utrolig lækker og lokalerne er funktionelle. Der bliver tænkt på helheden, men bestemt også på alle små ting, som i virkeligheden gør den store forskel for dig som gæst.”

Michael Harris, Sund Kommunikation

“Det er vigtigt, at kursuscenteret kender mig, ved hvad jeg laver og hvilke forventninger jeg har. Jeg benytter helst ikke de helt store steder og kæder, hvor jeg bare er en i mængden og skal starte forfra hver gang jeg booker.

Teknikken skal bare fungere 100%, da det betyder næsten alt for en god oplevelse. Jeg har fået rigtig god teknikerservice hos Severin og alt fungerer – også til vores eksterne foredragsholdere som stiller store krav.
Jeg taget tid på hvor effektivt pauserne forløber, og jeg sætter pris på en smidig afvikling af frokostbuffeten, så mine kursister ikke skal vente i evigheder på maden!
Det gør, at vi kan have en effektiv kursusdag, og der er tid til spise sin mad og få netværket i pauserne. – Vi burde nok i fremtiden afsætte lidt mere tid til Severins kagebord :-)”

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere