Hold et uforglemmeligt festarrangement på Severin

Er du på udkig efter rigtig gode festlokaler til dit næste festarrangement? Så er du havnet det rigtige sted. Vi har stor erfaring med festplanlægning og vil gøre alt for, at du kan læne dig tilbage og holde en uforglemmelig fest. Vi tilbyder forskellige festpakker og har mulighed for at skræddersy arrangementet, så det passer til netop dine behov og ønsker.

Læs mere her på hjemmesiden om vores festlokaler, festmenuer og mulighed for overnatning efter festen. Eller kontakt os direkte og fortæl om jeres festplaner, så vi kan komme med et godt tilbud.

Festopdaekning-med-udsigt-scaled

Festarrangement

Hold en uforglemmelig fest

Hold jubilæum eller personalefest på Severin i vores hyggelige omgivelser med smilende og professionelle Severinere omkring dig.

Champagneglas

Bryllup

Hold bryllup på toppen af Middelfart

Med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer, har vi helt enestående rammer til jeres store dag.

Julefrokost festopdækning

Julefrokost

Hold en festlig julefrokost

Nyd dejlig mad og den skønneste udsigt over Lillebælt. Vi tilbyder julebuffeter til selskaber og firmaer på mellem 30 og 150 personer.

Kig dig omkring og se nærmere på vores vores festlokaler

Lyse festlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer

Festarrangement

30-130 personer

Vi sætter altid en stor ære i at danne rammerne om jubilæum og mærkedage, både når det handler om en fødselsdagsfest, et sølvbryllup eller en firmafest.

Uanset om du planlægger den helt store aftenfest med middag og dans, eller hvis familien skal samles, så kan vi sammensætte en fest lige efter dine ønsker. Og med den smukkeste udsigt.

Fest i Panorama
Bryllupspar fest

Bryllup

40-150 personer

Brylluppet – en fest der skal huskes.
Ja, et bryllup er noget helt særligt. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at I får præcis den dag, som I drømmer om.

Vi Severinere står klar til at sammensætte en bryllupsfest, som passer både jeres temperament og jeres pengepung.

Julefrokost

30-150 personer

Julefrokost i eget lokaler med tid til hygge og socialt samvær.

På Severin får I I altid jeres eget lokale, så der er tid til at snakke og hygge med kollegaer og venner. Vores kokke disker op med en klassisk julebuffet tilberedt med sæsonens aller bedste, fynske råvarer, og smilende Severinere gør altid deres ypperste for, at I får præcis den julefrokost, I drømmer om.

Julefrokost festopdækning

Uformel stemning​

Severin er et hus fuld af ildsjæle, og hos os er der en uformel og afslappet stemning med plads til kreativitet. Vores professionelle team står altid klar til at byde velkommen og servicere jer med smil og et glimt i øjet.

Vi har en unik beliggenhed på toppen af Middelfart og med panoramaudsigt ud over Lillebælt og de to broer til Jylland. Den enestående udsigten over vandet kan du nyde fra alle vores festlokaler.

Vi glæder os til at se dig på Severin

Book din næste fest eller selskab i vores lyse lokaler med panoramaudsigt

Festopdækning Panorama Severin

Festmenu med de bedste råvarer

Hos os kan du få din fest præcist, som du ønsker! Vi tilbyder både serveret festmenu og en overdådig buffet til din fest. Alle festmenuer tilberedes til dig og dine gæster hvis I er minimum 30 personer.

Vores kokke lægger stor vægt på, at maden altid smager godt, men lige så vigtigt er det, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud. Når vi sammensætter menuerne, tager vi altid afsæt i sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi går højt op i dyrevelfærd og tilbyder 30-60% økologi til alle vores måltider.

Husk at vi altid står klar til at skræddersy til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost til sin festmenu.

Er 3 retter ikke nok? Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere retter. Dette aftales altid direkte med køkkenchefen.

Se nærmere på vores sæsonmenuer i linket herunder og læs mere om festpakkerne i vores brochure nederst på siden.

Fest med overnatning på Severin

Hyggelig, afslappende atmosfære og den bedste service​

Lad os være din sparringspartner og hold en uforglemmelig fest med overnatning i afslappede omgivelser på toppen af Middelfart. Her fra toppen af bakken har vi den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt.

Alle fester er forskellige. Vi Severinere har lang erfaring med festplanlægning, og vi står klar til at sammensætte din fest med overnatning lige efter dine ønsker og din økonomi. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning. Du kan også vælge at læne dig tilbage og nyde, at vi klarer det hele for dig.

Overnatning på Severin værelse

Overnatning med morgenbuffet – en hyggelig afslutning på en god fest​

Når festen er forbi, kan du og dine gæster indlogeres i vores lyse og moderne værelser , som alle er i samme bygning, og tæt på vores festlokaler.

På den måde kan du, sammen med dine gæster, få en fest med overnatning, og slutte festen af med en dejlig morgenbuffet inden afrejse.

Kontakt os gerne for at få et godt tilbud på din næste fest, samt få vores fordelagtige overnatningspriser i forbindelse med at du afholder din fest her hos os. Skal du bruge mange værelser, så ring gerne til os på tlf. 63 41 91 00.

Book din overnatning til festen her

Festlokaler

Panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer

Vi kan tilbyde 4 lyse restaurantlokaler med udgang til terrasser, og en storslået panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer.

Alle vores festlokaler har derfor Middelfarts måske smukkeste udsigt på alle tider af året og i al slags vejr.

Se vores festlokaler her

Lækre festlokaler med udsigt og attraktive priser

Logen er den mindre af vores restauranter. Ønsker I buffet, kan Logen rumme maksimum 40 personer. Ønsker du serveret menu, kan Logen rumme maksimum 70 personer.

Udsigten er vores store, rummelige restaurant. Til buffet kan der sidde maksimum 160 personer i Udsigten, og ønskes der serveret menu, har vi plads til 180 personer.

Panorama 1 og Panorama 2 er vores helt nye restauranter som er blev bygget i 2020.

Vi har fået en langt større restaurantkapacitet end tidligere. Som navnene fortæller, så har vi udnyttet den flotte beliggenhed med store vinduesfacader, så du som gæst kan nyde den fantastiske udsigt til Lillebælt og broerne.

I underetagen har vi fået et lokale til aftenhygge, som vi kalder ”Pauseriet”. De 2 nye restauranter Pamorama 1 og 2, kan slås sammen til én restaurant, så nu har vi restaurantfaciliteter der både kan bruges som frokost- og middagsrestauranter til konference- og kursusgæster, men også til fester, bryllupper og personalefester med alt fra 20 til 180 personer.

Lad os være din sparringspartner!

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop dit selskab. Vores kokke forkæler jer naturligvis med lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer – så det er bare at gå ombord i herlighederne!

I alle vores restaurantlokaler er der mulighed for at tilkoble både AV-udstyr eller andet udstyr til f.eks. jukebox, DJ eller band.

Gode faciliteter og glade Severinere

Vi tilbyder:

– 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til i alt 400 spisende gæster
– 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
– Afslappende loungeområder og bar
– Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
– 30-60 % økolgisk forplejning – vi har det økologiske spisemærke i bronze
– 300 gratis parkeringspladser
– El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (download OK’s app)
– Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
– Cykeludlejning
– Motionsrum
– Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)
– Glade og professionelle Severinere, som altid står klar til at servicere dig

Festpakker

Book din fest i dag

Hvilken festpakke passer til dig?

Bryllupsfest

Bryllup i de smukkeste omgivelser!

Hold bryllup – jeres livs fest – på toppen af Middelfart!

Med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer har vi helt særlige rammer til jeres uforglemmelige dag!

Et bryllup er særligt. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at I får præcis den dag, I drømmer om. Vi Severinere står klar til at sammensætte en bryllupsfest, som passer både jeres temperament – og jeres pengepung. Vores køkkenchef, Lars, sørger for lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer. I bestemmer, om I vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning. I kan nemlig også vælge at læne jer tilbage og bare nyde, at vi klarer det hele for jer.

Bryllup dans brudepar

Overnatning til festen

Hvorfor ikke forlænge bryllupsfesten?
I kan naturligvis overnatte hos os! Vælger I at overnatte, kan vi forkæle jer med en lækker morgenbuffet søndag morgen inden afrejse. 

Kontakt os i dag og fortæl os, hvordan vi kan opfylde jeres drømme for dagen!

Alt kan lade sig gøre – uanset om I vælger den store bryllupspakke eller ønsker en anden sammensætning.

Vi sætter altid en stor ære i at danne rammerne om både bryllupper, konfirmationer, jubilæum og mærkedage, uanset om det er en fødselsdagsfest eller et sølvbryllup.

Vi har dejlige festlokaler med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt, som kan danne rammerne om både små og store fester.

Vores dygtige kokke forkæler jer naturligvis med lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi sammensætter selvfølgelig festen, så den passer både dit temperament – og din pengepung.

Closeup blomster udsigten

Firmaarrangement

Severin tilbyder skønne og afslappende rammer til dit firmaarrangement både med og uden overnatning.

Vi er centralt placeret i Danmark – tæt på motorvejen og omgivet af Lillebælt, de to smukke broer, grønne arealer og skove.

Professionelle, veloplagte og yderst servicemindede Severinere står altid klar til at gå den ekstra mil for, at jeres arrangement forløber perfekt og uden fejl.

Vi tilbyder gerne at være en del af planlægningsfasen, da vi har stor erfaring med afholdelse af firmaarrangementer i alle afskygninger.

Nyd en god middag i restauranten

Lokaler og restaturant

Vi tilbyder lokaler i alle størrelser – både store konferencelokaler med plads til op til 327 personer og små grupperum, som mindre grupper kan benytte sig af. Alle lokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede, så de indbyder til formidling, fordybelse og diskussion . Desuden kan vores skønne, grønne arealer tages i brug til udendørs aktiviteter, hvis vejret tillader det.

Vores fire restauranter har en smuk udsigt til Lillebælt, og kan rumme op til 200 personer i hver af de største. Så læn dig trygt tilbage, og overlad det hel til os.

Se vores festlokaler her

Lækre festlokaler med udsigt og attraktive priser

Jubilæumsfest

Hold jubilæumsfest i de smukkeste omgivelser

Står der en jubilæumsfest for døren?

Hvorfor ikke fejre dagen på toppen af Middelfart med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt? Vi sætter en ære i at danne rammerne om alle livets mærkedage, og vil gerne også gøre det for dig.

Ønsker du bobler og snacks? Eller måske en let frokost? Vi står klar til at sammensætte et arrangement lige efter dine ønsker – og så er det bare at læne sig tilbage og nyde dagen og gæsterne.

Vores buffeter

Julefrokost

Hold en festlig julefrokost med dejlig mad og den skønneste udsigt over Lillebælt.

Vi tilbyder julebuffeter til selskaber og firmaer på mellem 30 og 130 personer, og hvis du lægger vægt på dejlig mad, fantastisk stemning og serviceminded personale, så er du havnet det helt rigtige sted!

I får altid jeres eget lokale, og vores kokke disker op med en klassisk julebuffet tilberedt af sæsonens bedste, fynske råvarer.

AFSLUT JULEFESTEN MED OVERNATNING OG MORGENBUFFRET

Bliver festen lang, og er der langt hjem? Husk at vi har 107 dejlige værelser til overnatning efter festen. Du kan booke din overnatning direkte her.

Jul opdækning

Konfirmationsfest

Hvorfor ikke holde den store konfirmations festdag på toppen af Middelfart med den skønneste panoramaudsigt over Lillebælt?

Vi sætter en stor ære i at danne rammerne om livets mærkedage. Vi har lækre, lyse festlokaler, og vi forkæler jer naturligvis med skøn mad baseret på de bedste, fynske råvarer.

Glade Severinere står klar til at sammensætte en fest lige efter jeres ønsker – og så er det bare at læne sig tilbage og nyde dagen med konfirmanden i centrum.

Konfirmation

Personalefest

Sommerfest? Julefrokost? Kickoff med efterfølgende fest? Er der simpelthen bare noget at fejre? Lad os være din sparringspartner og hold en ufoglemmelig personalefest i afslappede omgivelser med den smukkeste udsigt over Lillebælt fra toppen af Middelfart.

Alle fester er forskellige. Vi står klar til at sammensætte en fest lige efter dine ønsker. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning – eller om du vil læne dig tilbage og glæde dig over, at vi klarer det hele for dig.

Bliver festen lang, og er der langt hjem? Husk at vi har 107 dejlige værelser til overnatning efter festen. Og du kan booke værelser direkte hos os, eller her på siden.

Indgangsparti svingdør

Afbestilling – Fester

Ved underskrift af selskabsarrangement opkræver Severin et ikke refunderbart reservationsgebyr på kr. 2.000,- på alle selskaber i eget lokale.

Øvrige betingelser:

Frem til 6 måneder før festdagen:

Selskabet kan annulleres uden yderligere omkostninger. Severin beholder det ikke refunderbare depositum på kr. 2.000,-

6-1 måneder før festdagen:

Severin opkræver en godtgørelse svarende til 50% af det bestilte antal couverter, også hvis der er en væsentlig reduktion på mere end 25% af det oprindeligt bestilte antal.

1 måned – 14 dage før festdagen:

Severin opkræver en godtgørelse svarende til 75% af det bestilte antal couverter.

14 dage før festdagen og efterfølgende:

Severin opkræver en godtgørelse svarende til 100% af det bestilte antal couverter.

Reduktioner i antal samt afbestilling skal altid ske skriftligt.

Strejke, lockout, brandskade eller lignende skade, indskrænkninger i leverancer samt lignende uforudsigelige hændelser (force majeur) berettiger Severin til at hæve aftalen uden skadeserstatning af nogen art.

Vi har fokus på biodiversitet, med "Vild med vilje" haver på Severin

Certificeringer og vedvarende energi

På Severin fokuserer vi fortsat på at blive endnu bedre til at passe på vores omgivelser, og vi forbedrer løbende vores indsatser omkring miljøhensyn. Det betyder, at vi i dag:

– Vi er Green Key certificeret, og det betyder for dig som gæst, at vi lever op til en række stramme miljøkrav. (årstal)
– Har økologisk spisemærke i bronze
– Selv producerer strøm og varme vand via solcelle- og solfangere. Det sparer minimum 15 tons C02 om året.
– Vi er en del af mærkeordningen GodAdgang. Mere end 15 pct. af danskerne er berørt af en funktionsnedsættelse.
  God tilgængelighed er en forudsætning for at mennesker med funktionsnedsættelse kan færdes på lige fod med alle andre.

Samfundsansvar og CSR på Severin

Hvert år byder vi mere end 90.000 gæster velkommen til Severin, hvilket betyder, at vi har kontakt med mange mennesker hver dag. Dette giver os et stort ansvar som vi har fokus på ved løbende at sætte klare mål og skabe kontinuerlige tiltag for at fremme den bæredygtige udvikling.

Derfor har vi blandt andet det økologiske spisemærke i bronze, er certificeret med “God Adgang”, har energimærke A i vores nye konferencefaciliteter og er Green Key certificeret.

Læs mere om vores mange tiltag her.

Ofte stillede spørgsmål:

Vi er ejet af Coop.

 • 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til 400 spisende gæster
 • 30-60% ækologi til alle måltider, da vi har det økologiske spisemærke i bronze
 • 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
 • Afslappende loungeområder og bar
 • Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
 • 12 grupperum med plads til 6 – 12 personer
 • 18 undervisningslokaler med plads til 12 – 327 personer
 • LCD-projektorer, PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet teknisk udstyr
 • 3 serviceteknikere, der altid er på pletten
 • 300 gratis parkeringspladser
 • El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (OK’s app kan benyttes)
 • Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
 • Cykeludlejning
 • Motionsrum
 • Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)

Ja, Severin har egen gratis parkeringsplads, med el-ladestander til elbiler. (OK’s app kan benyttes)

Priserne hos Severin kan variere afhængigt af dit ophold (f.eks. de datoer du vælger, hotellets regler osv.).

Se priserne og book gerne direkte ved at indtaste dine datoer her:
https://sev.bookingportal.net/booking/search?HotelCode=SEV.

Ved underskrift af selskabsarrangement opkræver Severin et ikke refunderbart reservationsgebyr på kr. 2.000,- på alle selskaber i eget lokale.

Øvrige betingelser:

Frem til 6 måneder før festdagen:

Selskabet kan annulleres uden yderligere omkostninger. Severin beholder det ikke refunderbare depositum på kr. 2.000,-

6-1 måneder før festdagen:

Severin opkræver en godtgørelse svarende til 50% af det bestilte antal couverter, også hvis der er en væsentlig reduktion på mere end 25% af det oprindeligt bestilte antal.

1 måned – 14 dage før festdagen:

Severin opkræver en godtgørelse svarende til 75% af det bestilte antal couverter.

14 dage før festdagen og efterfølgende:

Severin opkræver en godtgørelse svarende til 100% af det bestilte antal couverter.

Reduktioner i antal samt afbestilling skal altid ske skriftligt.

Strejke, lockout, brandskade eller lignende skade, indskrænkninger i leverancer samt lignende uforudsigelige hændelser (force majeur) berettiger Severin til at hæve aftalen uden skadeserstatning af nogen art.

Der er 107 værelser på Severin: i alt 50 værelser med 2 senge, 13 enkeltværelser og 22 værelser med en Queen size seng (140×200)

Vi kan tilbyde 4 lyse restaurantlokaler med udgang til terrasser, og en storslået panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer.

Alle vores festlokaler har derfor Middelfarts måske smukkeste udsigt på alle tider af året og i al slags vejr.
Der er plads til fra 30 til 180 personer i vores festlokaler, og ønsker man at være flere end 180 personer, kan vi tilbyde 2 restauranter ti, 150 personer med et fælles buffetområde imellem lokalerne.

Priser på hotelovernatninger er markedsbestemte, og svinger derfor fra dag til dag. Vi har særlige priser hvis du afholder en fest eller julefrokost hos os.
Hvis du vil have den bedst mulige overnatningspris hos os, så klik her.

Vi siger velkommen til rundt regnet 90.000 gæster på Severin hvert år, så det betyder at vi har kontakt med rigtig mange mennesker hver dag.

FDBs bestyrelse havde længe haft et ønske om at bygge en skole, hvorpå medarbejdere i brugsforeningerne kunne lære om købmandskab, butiksledelse og andelsbevægelsen, men først i foråret 1932 begyndte opførelsen af Andelsskolen i Middelfart. Skolen havde åbning den 3. december 1932, og det første hold elever startede på Andelsskolen den 16. januar 1933.

En Severier er en der arbejder på Severin.

De bløde værdier – ærlighed, glæde, respekt og professionel afslappethed – har vi hele tiden med os i vores arbejde, og de definerer os som Severinere.

Vi er stolte af at være Severinere – og vi ved, at det forpligter! Derfor arbejder og handler vi hver dag ud fra vores vitale sætninger:

 • Vores gæster er det vigtigste, vi har – for uden dem, ingen os!
 • Vi har respekt for hinanden, vores fælles arbejdsplads og verden omkring os
 • Vi er stolte af vores arbejde
 • Vi er glade og bruger humor som et vigtigt redskab

Vi har fem særlige værdier på Severin: Glæde, Autenticitet, Ansvarlighed, og Tryghed  – og det er netop disse værdier der driver vores rigtig gode arbejdsplads hver dag, og de kommer til udtryk i alt, hvad vi foretager os.

For Severinerne betyder det, at:

 • Vi hele tiden er opmærksomme på vores gæsters ønsker
 • Gæsterne kan få lige præcis det, de ønsker – det er op til os at levere varen
 • Vi er meget bevidste om, at Severinerne kan gøre hele forskellen for, om gæsten kommer igen
 • Vi fejrer hverdagens højdepunkter: glade gæster, salg og mærkedage
 • Vi griner og har det sjovt, når vi arbejder, og vi kan mærke, at smilene og glæden smitter af på vores gæster
Staurbyskov – rekreativt område i Severins baghave. Perfekt til gå-, løbe- eller cykelture. Staurbyskov er et fantastisk rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.

Vi sørger for at du til dit selskab får en fri bar tilknyttet jeres fest (mod betaling), og vi kan sagtens også sørge for en fast tjener til at stå for drinks og fadøl, hvis dette er et ønske.

Vi har en stor kontaktflade med musikere og DJs her på Severin, og hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige musikalske indslag til netop din fest.

Vi har alle vores festlokaler liggende med udsigt direkte til Lillebælt, og med nem adgang. 
Du kan se dem her.

Vi er en del af mærkeordningen GodAdgang, som kun bliver givet når alle adgangsforhold, parkeringsfaciliteter, elevatorer og handicaptoiletter lever op til de gængse krav der er

Vi kan tilbyde gode aktiviteter til ethvert arrangement, hvad enten det drejer sig om ren hygge, personaleudvikling eller teambuilding nær skov og strand.

Hvis du vil ud at prøve nogle af de store attraktioner i området, kan vi hjælpe med at arrangere BridgewalkingHvalsafariGolfMatchracing, Cykelture  eller andre naturoplevelser i området.

Vi hjælper dig også gerne med at kombinere den traditionelle konference med aktiviteter og sjove indslag. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller lige, hvad I ønsker.

Vi samarbejder med mange professionelle eksterne leverandører, og har sammen med dem skabt et aktivitetskatalog med en bred vifte af aktiviteter, hvor der er fokus på både samarbejde, leg, læring og ren hygge/socialt samvær.

Se mere her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Se vores persondatapolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.