fbpx

Dykning

Under overfladen

Dykning

I Middelfart er vi omgivet af vand. Så hvorfor ikke tage på eventyr under overfladen?  Store oplevelser og dykning på flere niveauer venter! Der er med garanti udfordringer for både begyndere og mere øvede dykkere.

 

Dykning i spændende farvande

Området omkring Middelfart, Strib og Fredericia byder på utallige dykkersteder. Vi kan især prale af, at det er muligt at dykke omkring bropillerne på både Den Gamle og Den Nye Lillebæltsbro. Desuden byder området på flere snorkelstier.

Dykning i et af Nordeuropas bedste dykkerområder

Der er mange gode dykkersteder i Lillebælt ved Middelfart og Fredericia. Variationen under overfladen i Lillebælt er unik. Mulighederne for vægdyk, strømdyk og dybdedyk direkte fra stranden har gjort Lillebælt til et af Nordeuropas bedste dykkerspots.
Når du dykker ved eksempelvis Den Gamle Lillebæltsbro på Fredericia-siden, oplever du den smukke granitbeklædte bropille og store sten med brødkrummesvampe i flotte orange farver. I Lillebælt kan du også opleve spektakulære vægdyk med masser af liv. Der er store kolonier af søpunge, lyserøde jordbærpolypper, kæmpestore sønelliker og meget mere. Mulighed for dybdedyk ned til 40 meter.

Læs meget mere om faciliteterne i området og få inspiration til dykning i farvandet omkring Severin på www.visitlillebaelt.dk.

Vi hjælper dig gerne med at planlægge en ekstraordinær oplevelse under vandet, så det passer ind i dit øvrige arrangement her på Severin.

Kontakt os og fortæl os mere om dine planer!

Nyd en dykkertur i Lillebælt
Dragt til at dykke i
Læs mere