fbpx

Vælg din fest

Konfirmation:

Hold en uforglemmelig konfirmation hos os på Severin i vores hyggelige omgivelser med panoramaudsigt.

Bryllup

Hold bryllup på toppen af Middelfart! Med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer, har vi helt enestående rammer til jeres uforglemmelige dag.

Julefrokost

Hold en festlig julefrokost med dejlig mad og den skønneste udsigt over Lillebælt.
Vi tilbyder julebuffeter til selskaber og firmaer på mellem 30 og 130 personer.

button

Om Severin

Ultimo februar tager vi et nyt stort skridt og rammer en ny virkelighed på Severin: vores nye konferencebygning med panoramaudsigt over Lillebælt og med plads til op til 300 personer bliver taget i brug.

Det betyder at vi nu kan kalde os et vaskeægte konferencehotel, med nye, moderne faciliteter også til store konferencer og årsmøder i en anden liga end vi har kunnet tidligere. I vores nye lokaler og foyerområder er der masser af plads og højt til loftet – med lækker dansk design og lyst interiør.

HVORFOR VÆLGE SEVERIN?

Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler. Severin er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

Liv og læring i skønne omgivelser
Se vores video her
Læs mere