fbpx

Faciliteter til ethvert behov

Konference

Moderne lokaler. Gode konferencefaciliteter er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference.

Kurser

I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 55.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.

Møder

Lyse mødelokaler med gode faciliteter. Leder du efter et sted af afholde dit næste møde med behov for overnatning? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Nomineringer og udmærkelser

Igen i 2020 er vi for 3. år i træk med i opløbet om at blive hædret med den fornemme titel “Årets Konferencecenter 2020”. Vi har de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin. Ud over at få en flot anerkendelse fra TripAdvisor, hvor vi blev kåret til Danmarks 15. bedste konferencehotel i 2019 – målt på service, var vi officielt også indstillet til at være med i opløbet om at blive kåret som Årets Konferencecenter både i 2018 og 2019. Og igen i 2020 er vi nomineret til denne særlige titel, sammen med 5 andre respekterede kollegaer i branchen.

Denne nominering er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster. Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi nu for tredje år i træk har mulighed for at vinde denne flotte pris.

button

Om Severin

Ultimo februar tager vi et nyt stort skridt og rammer en ny virkelighed på Severin: vores nye konferencebygning med panoramaudsigt over Lillebælt og med plads til op til 300 personer bliver taget i brug.

Det betyder at vi nu kan kalde os et vaskeægte konferencehotel, med nye, moderne faciliteter også til store konferencer og årsmøder i en anden liga end vi har kunnet tidligere. I vores nye lokaler og foyerområder er der masser af plads og højt til loftet – med lækker dansk design og lyst interiør.

HVORFOR VÆLGE SEVERIN?

Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler. Severin er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

Liv og læring i skønne omgivelser
Se vores video her
Læs mere