Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste arrangement. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig – helt uforpligtende. Det er hurtigt og nemt. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os. Vi er ved telefonerne 24 timer i døgnet.

Felter markeret med * skal udfyldes
Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL