Severin er et kursuscenter er for dig, der skal planlægge et kursus eller konference. Arrangementer af forskellige slags kan tage tid at planlægge, både hvad der angår mad, lokation og indhold. Derfor vil vores kursuscenter være en oplagt mulighed at overveje, hvis du står og skal planlægge et arrangement. Vi har mange forskellige former for faciliteter, som gør, at vi kan tilbyde arrangementer præcis efter din smag. Der er både mulighed for store konferencelokaler eller små rum til at afholde kursus i, så hvad enten du vil afholde bryllup, konferencer, kursus eller Kick-Offs, er vores kursuscenter noget for dig. Der er både mulighed for halvdags, heldags og flere dages arrangementer, da vi også har restaurant og værelser til overnatning.

Vores dejlige naturlige omgivelser, der ikke ligger mere end 10 km. fra Fredericia, bidrager også til, at vi har mulighed for at afvikle teambuilding kurser, så kollegaerne kan komme lidt tættere på hinanden og lære en anden form for samarbejde. Derfor er der mange muligheder. Hvis du vælger at afholde dit arrangement hos os, vil du kun skulle sørge for, hvad indholdet i dit arrangementet skal være. Vi tilbyder også at hjælpe til deltager registringerne, så du hele tiden har et overblik over, hvor mange der deltager til dit arrangement. Vi vil sørge for, at alle de omliggende faciliteters kvalitet er i top, og dine deltagere vil føle sig fuldt forplejet, imens de opholder sig på vores kursuscenter.

 

Du finder os i midten af landet tæt på Fredericia

Når et arrangement skal afholdes, kan det være rart, at transporten for deltagerne ikke er alt for lang. Det tager både længere tid, og vil dermed også være en ekstra omkostning for arrangementet. Vores kursuscenter ligger i midten af landet, nærmere tæt på Fredericia og omegn, så det vil være et oplagt sted at afholde arrangementer, hvis deltagerne er bosiddende forskellige steder i landet, og I derfor kan mødes på midten. Der er også mulighed for forskellige former for offentlig transport dertil, alt efter om du skal med båd, fly eller over en af broerne. Se mere her i kørselsvejledningen.

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor