Plads til liv og læring

Flensted Mobiles har siden 1954 designet og fremstillet tidløse mobiler, og deres designmobiler sælges både i Danmark og i udlandet med stor succes. Mobilerne er håndlavede og produceres i Danmark – i Brenderup på Vestfyn, tæt på Middelfart og dermed også tæt på Severin. Derfor var det nærliggende at vi – som det eneste kursuscenter i Danmark – skulle få forhandler-rettigheder og udstille de populære uroer/mobiler. Denne unikke mulighed har nu ført til et større projekt hvor alle kursuslokaler både har fået hver deres Flensted Mobile og nye navne, som pirrer den kreative sans. Herudover er der udviklet helt unikke læringsværktøjer og udsmykning, som er kreeret af Vibeke V. Wulff fra Skaberkraft.dk.

Alle kursuslokaler har derfor fået et helt særligt univers, som repræsenterer både Severin og Flensted Mobiles DNA.
Derfor er vores slogan PLADS TIL LIV OG LÆRING.

Du kan selv se alle vore lokaler i 360 graders billeder ved at klikke på lokalet i menuen til venstre her på siden.

Priser
Dagsarrangement:
Man – søn 08.00 – 17.00 – Kun kr. 525 per person

Heldagsarrangement:
Man – fre 08.00 – 21.00 – Fra kr. 990 per person
Lør – søn 08.00 – 21.00 – Fra kr. 955 per person

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL