Værelser

76 renoverede værelser står til din rådighed når du holder kursus eller konference hos os! Har du brug for flere værelser, så samarbejder vi med nærliggende hoteller til favorable priser.

Værelserne på Severin er lyse og moderne, og har udsigt ud over Lillebælt, skoven eller gården.
Vi holder historien i hævd med et lille strejf af Andelsskolens tid på de nye værelser i form af de kendte og i dag retro-prægede FDB-plakater der pryder væggene, og en moderne udgave af FDB’s lænestol som minder os om at FDB også rådede over en møbelfabrik i sin tid. Alt er møbleret og designet i delikate farver og en nutidig indretning med stort badeværelse med brus, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet.

Vi har et motionsrum med løbebånd og kondicykler, og du kan få løberuter udleveret i vores reception.

Check in på værelserne: Fra klokken 13.00

Check ud fra værelserne: Senest klokken 09.00 i hverdage, og klokken 10.00 i weekender og ferier/helligdage

Morgenbuffet serveres fra klokken 07.00 – 09.00 i hverdage, og klokken 07.30 – 10.00 i weekender.

VÆRELSESPRISER:

Vores værelsespriser varierer efter udbud og efterspørgsel. Ring og få et godt tilbud på 6341 9100 eller severin@severinkursuscenter.dk

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL