fbpx
Årstidens menu og nyrenoverede værelser

Fest med overnatning

Fest med overnatning på Severin

 

Hyggelig, afslappende atmosfære og den bedste service

Lad os være din sparringspartner og hold en uforglemmelig fest med overnatning i afslappede omgivelser på toppen af Middelfart. Her fra toppen af bakken har vi den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt.

Alle fester er forskellige. Vi Severinere har lang erfaring med festplanlægning, og vi står klar til at sammensætte din fest med overnatning lige efter dine ønsker og din økonomi. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning. Du kan også vælge at læne dig tilbage og nyde, at vi klarer det hele for dig.

 

Overnatning med morgenbuffet – en hyggelig afslutning på en god fest

Når festen er forbi, kan du og dine gæster indlogeres i vores lyse og moderne værelser , som alle er i samme bygning, og tæt på vores festlokaler.
På den måde kan du, sammen med dine gæster, få en fest med overnatning, og slutte festen af med en dejlig morgenbuffet inden afrejse.

Overnatning i forbindelse med fest koster kun kr. 397,50 pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet (pris for 2 personer i dobbeltværelse er kr. 795,-).

Se mere, og bliv inspireret i vores festbrochure nederst på denne side.

Udsigten dækket op til fest -med den skønneste udsigt
Udsigten dækket op til fest -med den skønneste udsigt
2-sengsværelse
2 sengsværelse Sengestørrelse: 2 enkeltsenge á 9+x200 cm

Kontakt os i dag og fortæl os om dine festplaner!

Hvad siger vores gæster?

Sommerfest – sommer 2019
“Vi startede med en tur på Bridge Walk, som kan anbefales. Efterfølgende stod Severin for forplejningen som var i top med mad som alle i selskabet roste. Vi kunne sagtens finde på at komme igen til enten sommer fest eller team building.”
Thomas G
Familiefest – marts 2020

“Flot kage bord – næsten sønderjysk til velkomst – veltillavet aften menu. En utrolig velfungerende betjening.
Flotte lokaler og afsluttet med en stor morgen buffet.
Fri adgang til kaffe og andre varme drikke døgnet rundt, placeret forskellige steder
Øl og vand til rådighed – bare skriv navn på en liste (tillidsbar).
Dejligt ophold!”

Knud N

Fødselsdagsfest med udsigt – februar 2020

“Vi har fået RIGTIG mange gode og flotte tilkendegivelser fra vores gæster, der går på den flotte og professionelle service I ydede på aftenen. Flere vil bruge Jer senere, enten som overnatnings-mulighed eller som et godt sted at afholde et festarrangement på et eller andet tidspunkt.

Vi kan forstå, at Jonas snart er udlært som tjener, og vi vil hermed give dig, Jonas, vores ALLER-bedste anbefalinger og held og lykke i din fremtidige færd !! Vi ses!”

Gitte Andersen og Michael Bach

Se vores festbrochure her, og lad dig inspirere

Læs mere