fbpx

Fest og selskaber på Severin

Hold dit festarrangement på Severin

Er du på udkig efter et sted med gode festlokaler til dit næste festarrangement? Mangler du f.eks. et sted at holde konfirmation, bryllup eller fødselsdagsfest?

Så er du havnet det rigtige sted.

 

Uformel stemning

Severin er et hus fuld af ildsjæle, og hos os er der en uformel og afslappet stemning med plads til kreativitet. Vores professionelle team står altid klar til at byde velkommen og servicere jer med smil og et glimt i øjet.

Vi har en unik beliggenhed på toppen af Middelfart og med panoramaudsigt ud over Lillebælt og de to broer til Jylland. Udsigten over vandet kan bl.a. nydes fra vores festlokaler.

 

Mange års erfaring

Vi har stor erfaring med festplanlægning og vil gøre alt for at du kan læne dig tilbage og holde en uforglemmelig fest. Vi tilbyder forskellige festpakker, og har mulighed for at skræddersy arrangementet, så det passer til netop dine behov og ønsker.

Læs mere her på hjemmesiden om vores festlokaler, festmenuer og mulighed for overnatning efter festen. Eller kontakt os direkte og fortæl om jeres festplaner, så vi kan komme med et godt tilbud.

Forplejning under dit møde
Panorama 2 med den flotteste udsigt til Lillebælt
Panorama 2 med den flotteste udsigt til Lillebælt
Læs mere