fbpx

Fest og selskaber på Severin

01

Hold dit festarrangement på Severin

Er du på udkig efter et sted med gode festlokaler til dit næste festarrangement? Mangler du f.eks. et sted at holde konfirmation, bryllup eller fødselsdagsfest?
Så er du havnet det rigtige sted.

Uformel stemning

Severin er et hus fuld af ildsjæle, og hos os er der en uformel og afslappet stemning med plads til kreativitet. Vores professionelle team står altid klar til at byde velkommen og servicere jer med smil og et glimt i øjet.
Vi har en unik beliggenhed på toppen af Middelfart og med panoramaudsigt ud over Lillebælt og de to broer til Jylland. Udsigten over vandet kan bl.a. nydes fra vores festlokaler.

Mange års erfaring

Vi har stor erfaring med festplanlægning og vil gøre alt for at du kan læne dig tilbage og holde en uforglemmelig fest. Vi tilbyder forskellige festpakker, og har mulighed for at skræddersy arrangementet, så det passer til netop dine behov og ønsker.
Læs mere her på hjemmesiden om vores festlokaler, festmenuer og mulighed for overnatning efter festen. Eller kontakt os direkte og fortæl om jeres festplaner, så vi kan komme med et godt tilbud.

02

Fest med overnatning på Severin

https://severinkursuscenter.dk/fest-med-overnatning/

Hyggelig, afslappende atmosfære og den bedste service

Lad os være din sparringspartner og hold en uforglemmelig fest med overnatning i afslappede omgivelser på toppen af Middelfart. Her fra toppen af bakken har vi den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt.
Alle fester er forskellige. Vi Severinere har lang erfaring med festplanlægning, og vi står klar til at sammensætte din fest med overnatning lige efter dine ønsker og din økonomi. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning. Du kan også vælge at læne dig tilbage og nyde, at vi klarer det hele for dig.

Overnatning med morgenbuffet – en hyggelig afslutning på en god fest

Når festen er forbi, kan du og dine gæster indlogeres i vores lyse og moderne værelser , som alle er i samme bygning, og tæt på vores festlokaler.
På den måde kan du, sammen med dine gæster, få en fest med overnatning, og slutte festen af med en dejlig morgenbuffet inden afrejse.
Overnatning i forbindelse med fest koster kun kr. 375,- pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet (pris for 2 personer i dobbeltværelse er kr. 750,-).
Se mere, og bliv inspireret i vores festbrochure nederst på denne side.

Pillar CTA Second

03

Festlokaler

Panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer

Hos os på Severin kan vi tilbyde 4 lyse restaurantlokaler med udgang til terasser, og en storslået panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer.
Alle vores festlokaler har derfor Middelfarts måske smukkeste udsigt på alle tider af året og i al slags vejr.
Logen er den mindre af vores restauranter. Ønsker I buffet, kan Logen rumme maksimum 40 personer. Ønsker du serveret menu, kan Logen rumme maksimum 70 personer.
Udsigten er vores store, rummelige restaurant. Til buffet kan der sidde maksimum 160 personer i Udsigten, og ønskes der serveret menu, har vi plads til 180 personer.
Panorama 1 og Panorama 2 er vores nye restauranter som er beliggende i en ny tilbygning (2020).
Vi har fået en langt større restaurantkapacitet end tidligere. Som navnene fortæller, så har vi udnyttet den flotte beliggenhed med store vinduesfacader, så du som gæst kan nyde den fantastiske udsigt til Lillebælt og broerne.
I underetagen har vi fået et lokale til aftenhygge, som vi kalder ”Pauseriet”. De 2 nye restauranter Pamorama 1 og 2, kan slås sammen til én restaurant, så nu har vi restaurantfaciliteter der både kan bruges som frokost- og middagsrestauranter til konference- og kursusgæster, men også til fester, bryllupper og personalefester med alt fra 20 til 180 personer.

Lad os være din sparringspartner!

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop dit selskab. Vores kokke forkæler jer naturligvis med lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer – så det er bare at gå ombord i herlighederne!
I begge lokaler er der mulighed for at tilkoble både AV-udstyr eller andet udstyr til f.eks. jukebox, DJ eller band.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

04

Gode faciliteter og glade Severinere

https://severinkursuscenter.dk/faciliteter/
Centralt placeret i Danmark og på toppen af Middelfart tilbyder vi mødelokaler og faciliteter til enhver form for kurser, konferencer, møder, fester og overnatning – i både stor og lille skala.

Vi tilbyder:

 • 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til 400 spisende gæster
 • 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
 • Afslappende loungeområder og bar
 • Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
 • 11 grupperum med plads til 6 – 12 personer
 • 16 undervisningslokaler med plads til 15 – 327 personer
 • LCD-projektorer, PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet teknisk udstyr
 • 3 serviceteknikere, der altid er på pletten
 • 200 gratis parkeringspladser
 • El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (download OK’s app)
 • Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
 • Cykeludlejning
 • Motionsrum (LUKKET til april 2022)
 • Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)
 • Glade og professionelle Severinere, som altid står klar til at servicere dig

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Pillar CTA Second

05

Festmenu med de bedste råvarer

Vælg buffet eller 3 retters serveret menu – kun 395,-
Hos os kan du få din fest præcist, som du ønsker! Vi tilbyder både serveret festmenu og en overdådig buffet til din fest.
Vores kokke lægger stor vægt på, at maden altid smager godt, men lige så vigtigt er det, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.
Når vi sammensætter menuerne, tager vi altid afsæt i sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi går højt op i dyrevelfærd og køber meget gerne økologisk.
Særlige ønsker?
Husk at vi altid står klar til at skræddersy til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost til sin festmenu.
Er 3 retter ikke nok? Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere retter. Dette aftales altid direkte med køkkenchefen.
Se vores sæsonmenuer herunder og læs mere om festpakkerne i vores brochure nederst på siden.

Se Vores Menuer: MENUER

Se vores vinkort: VINKORT

Tilkøb til kursus, seminar, konference eller fest

Har du særlige ønsker til ekstra forkælelse til dine gæster eller kursusdeltagere, så har vi herunder lavet nogle forslag til ekstra tilkøb til dit kursus, din konference eller din fest.
Har du andre ønsker end det du finder her, så kontakt os endelig, så vi sammen kan skræddersy det helt rigtige til dit næste arrangement!

VIS PRISER

06

Festpakker

Stor festpakke

DKK995,-*
 • 7 timers arrangement
 • Minimum 20 voksne
 • Eget lokale med vores festopdækning
 • Velkomstdrink
 • 3 retters festmenu sammensat ud fra sæson
 • Kaffe / te med sødt
 • 1 avec pr. person
 • Fri bar med husets vine, øl og vand i 7 timer
 • Natmad – frit valg fra menukortet

Lille festpakke

DKK395,-*
 • 7 timers arrangement
 • Minimum 20 voksne
 • Eget lokale med vores festopdækning
 • 3 retters festmenu sammensat ud fra sæson
 • Duge, servietter samt enkelt blomst i vase

Overnatning dobbeltværelse

DKK750,-**
 • Overnatning 2 personer
 • Stort morgen ta’ selv bord
 • Enkeltværelse koster kr. 650.-

* pris pr. person
** pris pr pr. værelse

Pillar CTA Second

07

Bryllup

Bryllup i de smukkeste omgivelser

Hold bryllup – jeres livs fest – på toppen af Middelfart! Med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer har vi helt særlige rammer til jeres uforglemmelige dag!
Et bryllup er særligt. Derfor gør vi altid vores ypperste for, at I får præcis den dag, I drømmer om. Vi Severinere står klar til at sammensætte en bryllupsfest, som passer både jeres temperament – og jeres pengepung. Vores køkkenchef, Lars, sørger for lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer. I bestemmer, om I vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning. I kan nemlig også vælge at læne jer tilbage og bare nyde, at vi klarer det hele for jer.

Overnatning til festen

Hvorfor ikke forlænge bryllupsfesten? I kan naturligvis overnatte hos os! Vælger I at overnatte, kan vi forkæle jer med en lækker morgenbuffet søndag morgen inden afrejse. Se mere på siden Fest med overnatning.
Kontakt os i dag og fortæl os, hvordan vi kan opfylde jeres drømme for dagen!
Alt kan lade sig gøre – uanset om I vælger den store bryllupspakke (se vores pjece herunder) eller ønsker en anden sammensætning.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

08

Fødselsdagsfest

Vi sætter altid en stor ære i at danne rammerne om jubilæum og mærkedage, uanset om det er en fødselsdagsfest og et sølvbryllup.
Uanset om du planlægger den helt store aftenfest med middag og dans, eller hvis familien skal samles til en fest startende til middag, så kan vi sammensætte en fest lige efter dine ønsker.

Vi har dejlige festlokaler med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt, som kan danne rammerne om både små og store fester.
Vores dygtige kokke forkæler jer naturligvis med lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi sammensætter selvfølgelig festen, så den passer både dit temperament – og din pengepung.

Har du brug for overnatning efter din fødselsdagsfest?
Hvorfor ikke forlænge festen? I kan naturligvis overnatte hos os! Vælger I at overnatte, kan vi forkæle jer med en lækker morgenbuffet inden afrejse.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

09

Firmaarrangement

Severin tilbyder skønne og afslappende rammer til dit firmaarrangement både med og uden overnatning. Vi er centralt placeret i Danmark – tæt på motorvejen og omgivet af Lillebælt, de to smukke broer, grønne arealer og skove.
Professionelle, veloplagte og yderst servicemindede Severinere står altid klar til at gå den ekstra mil for, at jeres arrangement forløber perfekt og uden fejl. Vi tilbyder gerne at være en del af planlægningsfasen, da vi har stor erfaring med afholdelse af firmaarrangementer i alle afskygninger.

Lokaler og restaurant

Vi tilbyder lokaler i alle størrelser – både store konferencelokaler med plads til op til 327 personer og små grupperum, som mindre grupper kan benytte sig af. Alle lokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede, så de indbyder til formidling, fordybelse og diskussion . Desuden kan vores skønne, grønne arealer tages i brug til udendørs aktiviteter, hvis vejret tillader det.
Vores fire restauranter har en smuk udsigt til Lillebælt, og kan rumme op til 200 personer i hver af de største. Så læn dig trygt tilbage, og overlad det hel til os.

Firmaarrangement med overnatning

Når dagens program er overstået, kan overnattende gæster gøre brug af vores gratis fitnessrum, som er udstyret med løbebånd og crosstrainers. Har man brug for frisk luft, tilbyder vi cykeludlejning – både vandet, skoven og Middelfarts hyggelige centrum og havn nås på få minutter.
Læs gerne mere om, hvad vi tilbyder af teambuilding og personalefester eller få et overblik over de fritidsaktiviteter, som vores skønne lokalmiljø byder på.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

10

Jubilæum

Hold jubilæumsfest i de smukkeste omgivelser

Står der en jubilæumsfest for døren?

Hvorfor ikke fejre dagen på toppen af Middelfart med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt? Vi sætter en ære i at danne rammerne om alle livets mærkedage, og vil gerne også gøre det for dig.

Ønsker du bobler og snacks? Eller måske en let frokost? Vi står klar til at sammensætte et arrangement lige efter dine ønsker – og så er det bare at læne sig tilbage og nyde dagen og gæsterne.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

11

Julefrokost

Hold en festlig julefrokost med dejlig mad og den skønneste udsigt over Lillebælt.

Vi tilbyder julebuffeter til selskaber og firmaer på mellem 30 og 130 personer, og hvis du lægger vægt på dejlig mad, fantastisk stemning og serviceminded personale, så er du havnet det helt rigtige sted!

I får altid jeres eget lokale, og vores kokke disker op med en klassisk julebuffet tilberedt af sæsonens bedste, fynske råvarer.
AFSLUT JULEFESTEN MED OVERNATNING OG MORGENBUFFRET

Bliver festen lang, og er der langt hjem? Husk at vi har 107 dejlige værelser til overnatning efter festen. Læs mere om mulighederne for overnatning på siden Fest med overnatning.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

12

Konfirmation

Hvorfor ikke holde den store festdag på toppen af Middelfart med den skønneste panoramaudsigt over Lillebælt?

Vi sætter en stor ære i at danne rammerne om livets mærkedage. Vi har lækre, lyse festlokaler, og vi forkæler jer naturligvis med skøn mad baseret på de bedste, fynske råvarer.

Glade Severinere står klar til at sammensætte en fest lige efter jeres ønsker – og så er det bare at læne sig tilbage og nyde dagen med konfirmanden i centrum.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

13

Personalefest

Sommerfest? Julefrokost? Kickoff med efterfølgende fest? Er der simpelthen bare noget at fejre? Lad os være din sparringspartner og hold en uforglemmelig personalefest i afslappede omgivelser med den smukkeste udsigt over Lillebælt fra toppen af Middelfart.

Alle fester er forskellige. Vi står klar til at sammensætte en fest lige efter dine ønsker. Du bestemmer selv, om du vil være med gennem hele planlægningsfasen med valg af mad, drikkevarer og borddækning – eller om du vil læne dig tilbage og glæde dig over, at vi klarer det hele for dig.

Bliver festen lang, og er der langt hjem? Husk at vi har 107 dejlige værelser til overnatning efter festen. Se mere om mulighederne for overnatning på siden Fest med overnatning.

Pillar Contact Form

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 2 timer med et svar*

*Alle dage i mellem kl. 8.00 -16.00


  14

  Afbestilling

  Ved underskrift af selskabsarrangement opkræver Severin et ikke refunderbart depositum på kr. 2.000,- på alle selskaber i eget lokale.

  Øvrige betingelser:

  Frem til 4 måneder før festdagen:
  Selskabet kan annulleres uden yderligere omkostninger. Severin beholder det ikke refunderbare depositum på kr. 2.000,-
  4-1 måneder før festdagen:
  Severin opkræver en godtgørelse svarende til 50% af det bestilte antal couverter, også hvis der er en væsentlig reduktion på mere end 25% af det oprindeligt bestilte antal.
  1 måned – 7 dage før festdagen:
  Severin opkræver en godtgørelse svarende til 75% af det bestilte antal couverter.
  7 dage før festdagen og efterfølgende:
  Severin opkræver en godtgørelse svarende til 100% af det bestilte antal couverter.
  48-24 timer før ankomst:
  Du kan justere i antal couverter på op til 10%. Herefter betales 100% af den bekræftede pris jvf. antal.

  Reduktioner i antal samt afbestilling skal altid ske skriftligt.
  Strejke, lockout, brandskade eller lignende skade, indskrænkninger i leverancer samt lignende uforudsigelige hændelser (force majeur) berettiger Severin til at hæve aftalen uden skadeserstatning af nogen art.

  Læs mere