Flot fest med panorama over Lillebælt

Vælg buffet eller 3 retters serveret menu - kun 395,-

Sæsonens bedste fynske råvarer

Festmenu med de bedste råvarer

Hos os kan du få din fest præcist, som du ønsker! Vi tilbyder både serveret festmenu og en overdådig buffet til din fest.

Vores kokke lægger stor vægt på, at maden altid smager godt, men lige så vigtigt er det, at maden er smukt anrettet og ser indbydende ud.

Når vi sammensætter menuerne, tager vi altid afsæt i sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi går højt op i dyrevelfærd og køber meget gerne økologisk.

Særlige ønsker?

Husk at vi altid står klar til at skræddersy til vegetarer eller allergikere – eller andre, som ønsker specielt tilberedt kost til sin festmenu.

Er 3 retter ikke nok? Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere retter. Dette aftales altid direkte med køkkenchefen.

Se vores festpakker herunder og læs mere om sæsonens menuer i vores brochure Fest på Severin.

Vores vinkort finder du her.

Kontakt os i dag og fortæl os om dine festplaner!

Vi har alsidige buffeter til både fødselsdagsfest eller konfirmation, konference eller generalforsamling.
Vi skænker op til din fødselsdagsfest, tit jubilæum eller din store konfrencemiddag. Severin er værter ved mange arrangementer, både festlige og arbejdsrelaterede - så kontakt os endelig.

Festmenu

Januar – februar – marts

Forretter:
Stenbiderrogn*, skilt fløde, sprødt rugbrød, rødløg
Stegte kammuslinger, persillepuré, brunet soyasmør
Rørt kalverillette, syltede løg, sennepsskum, plukket salat
Koldrøget islandsk laks, vagtelæg, dildolie, frissésalat, peberrodscreme

Hovedretter:
Langtidsstegt oksehøjreb, bønner, hjemmerørt bearnaisesauce
Sprødstegt porchetta af sydfynsk gris, rosmarinbagte rødder
Stegt fasanbryst, smørdampede rosenkålsblade, flødesauce, tyttebær
Vesterhavstorsk, glaserede beder, kørvel, mild sennepscreme
Variation af krondyrkølle (rosastegt og braiseret), skorzonerrødder

Desserter:
Lun chokoladefondant, solbærparfait, sprød marengs
Glaseret creme brulée, råmarinerede skovbær, limeskum
Passionsfrugt panna cotta, sorbet, broken gel, karamel
Tre slags danske øko-oste, dadler og oliven (Tillæg kr. 30,-)
*Sæsonbestemte råvarer

Tilkøb:
En ekstra ret for kr. 55,- pr. person

Alle menuer kan fås som tallerkenmenu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 forret på tallerken, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Vinkort

Personalefest eller firmafest afholder I selvfølgelig med udsigt til Lillebælt i Severins flotte restaurant. Her er også mulighed for at få særlig festmenu til selskabet.
Blomsteropsats som passer godt til din festmenu, når du vælger at holde din fest på Severin
Fantastisk uigt fra vore terrasser, kan nydes en sommeraften, eller i forbindelse med en enkelt overnatning på Severin.

Festmenu

April – maj – juni

Forretter:
Krabbesalat, dild panna cotta, radiser, oxideret agurk, brøndkarse
Severins rejecocktail, håndpillede rejer, hjertesalat, ørredrogn, creme fraiche
Dampet rødspættefilet, grønne fynske asparges*, hollandaisesauce og ramsløg
Lufttørret skinke fra sydfyn, røget creme, plukket salat, rugbrødschips

Hovedretter:
Rosastegt kalveculotte, dampet spidskål, nye fynske kartofler*
Helstegt poussin, spæde forårsgrøntsager, persillesmør
Krydderurtestegt lammebov fra Fyn, grillede forårsløg
Råbuk*, ærter, hvide asparges*, rabarberkompot, vildtsauce (tillæg kr. 65,-)
Færøsk laksefilet, babyspinat, brunet soyasmør

Desserter:
Hvid chokolademousse, hyldeblomstsorbet, sprød marengs
Lun rabarbercrumble, mascarpone, sorbet af grønne rabarber
Verdens bedste chokoladekage, kærnemælksis, årets første jordbær*
Tre slags danske øko-oste, syltede nødder (Tillæg kr. 30,-)
*Sæsonbestemte råvarer

Tilkøb:
En ekstra ret for kr. 55,- pr. person

Alle menuer kan fås som tallerkenmenu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 forret på tallerken, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Vinkort

Festmenu

Juli – august – september

Forretter:
Grillede jomfruhummere med urtesmør, citron, dildsalat (Tillæg kr. 25,-)
Tuntatar med grillet peberfrugt, citronpuré, plukket salat
Strandkrabbebisque med Vesterhavskuller, urteolie, salturt
Carpaccio af grillet okse, basilikum-mayo, syltede bøgehatte, tomatkompot

Hovedretter:
Ovnbagt kulmule, nye ærter, grønne spirer, sauce nage
Rosastegt dansk kalvefilet, nye gulerødder i variation
Langtidsstegt okseculotte, stegte kantareller*, morkelsauce
Ballotine af unghanebryst, basilikum, serranoskinke, urtebagte tomater
Urtestegt svinemørbrad af glad gris, grillede grøntsager i balsamico

Desserter:
Hindbærmousse på fragilité, friske bær, sorbet
Glaseret creme brulée, brombær
Jordbærparfait, marinerede bær, marengs, karamelsauce
Tre slags danske øko oste, råsyltede stikkelsbær (Tillæg kr 30,-)
*Sæsonbestemte råvarer

Tilkøb:
En ekstra ret for kr. 55,- pr. person

Alle menuer kan fås som tallerkenmenu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 forret på tallerken, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Vinkort

Severins mad er et kapitel for sig, og med panoramaudsigt over Lillebælt mod Jylland, byder vi dig velkommen, både til fest og konference

Festmenu

Oktober – november – december

Forretter:
Saltet torskeryg, havtornjuice, urtemayo, karsesalat
Cremet blåmuslingesuppe, dampet kulmule, syltet glaskål, urteolie
Færøsk laks, letrøget græskarpuré, rød skovsyre, fermenterede æbler
Gravad krondyrkølle, syltede svampe, svampemayo, tranebærkompot

Hovedretter:
Sydfynsk grisenakke, fermenteret kål, kraftig madeirasauce
Rosastegt dådyrkølle, bagt persillerod, tyttebær
Oksetyksteg, vilde svampe, selleripuré, rødvinssauce
Sprængt andebryst, saltbagte rødbeder, frisk peberrod
Færøsk laksefilet, porre, smørsauce, røde øko-æbler

Desserter:
Glaseret citrontærte, yoghurtis, sirup
Bagte øko-æbler, kanelcrumble, æblesorbet
Kastanjemazarin, amarena kirsebær, mascarponecreme
Tre slags danske øko oste, syltede abrikoser (Tillæg kr. 30,-)

Tilkøb:
En ekstra ret for kr. 55,- pr. person

Alle menuer kan fås som tallerkenmenu, eller som buffet.
Ved buffet: 1 forret på tallerken, 3 hovedretter og 2 desserter på buffet.

Vinkort

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk