fbpx
Lyse omgivelser og glade Severinere

Hold din fødselsdag med suveræn udsigt

Hyggelig og afslappende atmosfære

Hold fødselsdagsfest på toppen af Middelfart

Vi sætter altid en stor ære i at danne rammerne om jubilæum og mærkedage, uanset om det er en fødselsdagsfest og et sølvbryllup.

Uanset om du planlægger den helt store aftenfest med middag og dans, eller hvis familien skal samles til en fest startende til middag, så kan vi sammensætte en fest lige efter dine ønsker.

Vi har dejlige festlokaler med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt, som kan danne rammerne om både små og store fester.

Vores dygtige kokke forkæler jer naturligvis med lækker mad baseret på sæsonens bedste, fynske råvarer. Vi sammensætter selvfølgelig festen, så den passer både dit temperament – og din pengepung.

Har du brug for overnatning efter din fødselsdagsfest?

Hvorfor ikke forlænge festen? I kan naturligvis overnatte hos os! Vælger I at overnatte, kan vi forkæle jer med en lækker morgenbuffet inden afrejse. Se mere på siden Fest med overnatning.

Kontakt os i dag og fortæl os, hvordan vi kan opfylde dine drømme for dagen!

Udsigt fra restauranten
Udsigt fra restauranten
Lækker frokostbuffet
Lækker mad med sunde råvarer er vores speciale

Brev til Severin efter fødselsdagsfest:

Kære alle involverede i min 60 års-fest 1. februar

Jeg vil hermed gerne udtrykke min, og min mands ( Michael`s ), store taknemmelighed og yderst possitive oplevelse ifm. med min 60 års- fødselsdagsfest hos Jer d. 1. februar.

Lige fra vi bookede festen –efter en meget lækker middag med flot service ( af tjenerelev Jonas ) på vores bryllupsdag tilbage i sept. 2019, og frem til afholdelsen af festen, med forudgående møder med Jørgen og Jonas, har vi kun været MEGET tilfredse med den service og “tålmodighed” I har udvist, på trods af, at man som kunde kommer med mange ønsker / ændringer –også i sidste øjeblik, uden at der har været nogen som helst irritation/ uvildighed at spore.. Forinden festen har I alle i receptionen, været meget imødekommende hver gang jeg har vist mig ! ( undskyld… jeg kan ikke huske alle jeres navne, men I vidste hvem jeg var. )

På selve festaftenen lør. d. 1. februar, mærkede vi bare, at alting klappede og der var intet vi måtte bede om – eller mangle….tværtimod var I, Per, Jonas og Magnus hele tiden gennem hele aftenen “foran” os andre !!!…..Og som ekstra bonus, virkede den endda, som om I selv hyggede Jer med det ! TAK for det !!

Vi har fået RIGTIG mange gode og flotte tilkendegivelser fra vores gæster, der går på den flotte og professionelle service I ydede på aftenen. Flere vil bruge Jer senere, enten som overnatnings-mulighed eller som et godt sted at afholde et arrangement på et eller andet tidspunkt.

Vi kan forstå, at Jonas snart er udlært som tjener, og vi vil hermed give dig, Jonas, vores ALLER-bedste anbefalinger og held og lykke i din fremtidige færd !!

Vi ses!

De kærligste hilsner fra Gitte Lea Andersen  &  Michael Bach

Læs mere