Golf

PRØV 3 GODE GOLFDAGE VED LILLEBÆLT MED TRY3GOLF!

Try3Golf er et nyt samarbejde igangsat mellem Fredericia Golf Club, Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golf Klub ved Kolding.

Samarbejdet har til formål at gøre det nemmere for golfturister at få gode golfoplevelser i Destination Lillebælt. Vi kan tilbyde smuk natur, 3 gode varierende golfbaner tæt ved Lillebælt (ca. 30 minutters kørsel samt gode overnatningsmuligheder.)

Nu har du mulighed for at spille golf på 3 golfbaner ved Lillebælt.. Du vælger selv om du vil spille på 1,2 eller 3 baner. Greenfees udleveres i receptionen, men du skal selv booke din golftid ved de respektive golfklubber.

Overnatning pr. person i 2 nætter inkl. stor morgenbuffet og greenfee til 3 golfbaner KUN kr. 1.090,-

Overnatning pr. person i 3 nætter inkl. stor morgenbuffet og greenfee til 3 golfbaner KUN kr. 1.295,-

Se mere og print her.

Book dine golftider direkte på golf.dk – se mere her.

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL