Hotel i Trekantsområdet? Overvej Severin næste gang!

Overnat på Severin i stedet for et hotel i TrekantsområdetVi er et kursuscenter, men derfor betyder det ikke at vi ikke tilbyder overnatninger i vores lyse og moderne værelser. Vi er placeret i Middelfart som er centralt placeret og tæt på Trekantsområdet. Vi har i alt 76 værelser til overnatning alle er møbleret og designet i delikate farver og en nutidig indretning med stort badeværelse med brus, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet.

Vores værelser har alle udsigt til enten Lillebælt, den omkringliggende skov eller til vores flotte gård. Det sikre at I har en flot udsigt at nyde, som start på dagen når i står op om morgenen, og trækker gardinerne fra. Skulle I have lyst eller behov for at dyrke motion, har vi et motionslokale udstyret med løbebånd og motionscykler. Er i mere til udendørs aktivitet er I velkommen til at tage en løbetur i skoven eller leje nogle af de cykler vi stiller tilrådighed. Cyklerne er også god måde at se Middelfart og den omkringliggende natur på.

Omgivelserne

Vi er omgivet af utrolig smuk natur. Det mest åbenlyse er selvfølgelig Lillebælt hvor det er muligt fiske i fra havnen eller tage på en 5 timers fisketur med M/S Medicus der sejler ud fra Gl. Havn i Middelfart.

Af grønne områder kan nævnes Hindsgavl dyrehave hvor, vejret tillader, det er muligt at gå i blandt krondyr, dådyr og rådyr. Dyrehaven hører til Hindsgavl slot og dækker et areal på 165 hektar der alle er indhegnet. En del af arealet er dækket af Kongebroskoven, hvor der er lavet mountainbike spor som mange nyder godt af, da det er gratis at anvende sporet.

En nyere attraktion der også foregår udendørs er Bridgewalking på den Gamle Lillebælts bro, hvor du går i op til 60 meter over vandoverfladen på Lillebælt.

Værelsespriser:

Vores værelsespriser varierer efter udbud og efterspørgsel. Ring og hør om den aktuelle dagspris på 6341 9100 eller severin@severinkursuscenter.dk

Ønsker du garanteret udsigt over Lillebælt og broerne fra dit værelse, er der altid et tillæg på kr. 100,- pr. nat pr. værelse.

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL