fbpx
Teamwork i naturskønne omgivelser

Ice Breakers

Møde - Kursus- Konference

Icebreakers

Et godt afsæt – eller en god pause – starter her.

“Icebreakers” også kaldet “ryst-sammen-aktiviteter” er lege og aktiviteter, som kan bruges til at bryde isen for deltagerne i en mødegruppe. Icebreakeren kan bruges til at varme en gruppe lidt op, så gruppens deltagere overkommer deres berøringsangst og generthed over for hinanden. Icebreakers bruges ligeledes til at få et afbræk i en undervisningssituation til at pifte stemningen lidt op, hvis man fornemmer, at kursusdeltagerne er gået i stå eller styrke den kreative proces, fordi øvelserne gør deltagerne mere trygge ved hinanden.

Vi har skabt en række unikke gratis koncepter, som alle tager udgangspunkt i den gode oplevelse, det er at lære hinanden bedre at kende.

Skal det være en mere dybdegående aktivitet med et større udbytte, anbefaler vi, at I får en ekstern instruktør og samarbejdspartner, som med en professionel tilgang kan hjælpe jer igennem opgaven. Se mere om teambuilding her.

Find de grønne Severinere

Del dit hold op i grupper, og gå på jagt efter de grønne Severinere. Vi har mange grønne venner rundt i huset (også udenfor) – og de har alle deres helt særlige historie.

Varighed: ca. 45 miutter til 1 time
GRATIS

Frisk luft og vind i håret

Gå en frisk tur og få klaret hjernen i løbet af dagen. I receptionen kan du få udleveret en gå-rute på 3 eller 6 kilometer.

Varighed: Helt op til dig

Træn kroppen – hvil hjernen

Prøv vores fitnessrum, og lad din hjerne få en pause. Her kan du tage en tur på løbebånd eller crosstrainer. Der ligger håndklæder og gratis vand klar til dig.

Varighed: Helt op til dig

 


 

I forhold til nedenstående teambuildingaktiviteter, råder vi over 1 stk af hver aktivitet – så er I et stort hold, så skal holdet deles op så I forsøger flere forskellige aktiviteter.

Fundamentet

Teamet får udleveret træblokke, som skal samles til et fundament, der kan bære dem alle. Opgaven skal vise, hvor vigtigt det er at have samme opfattelse af en opgave.

Varighed: 30-60 minutter afhængig af holdstørrelse
GRATIS

Platform

Med ganske få midler skal deltagerne skabe en konstruktion, som kan bære dem alle. Det handler om at tænke kreativt og finde en fælles opskrift på succes.

For at lykkedes med opgaven er det afgørende, at deltagerne samarbejder og finder et fælles udgangspunkt, hvor indsats og målsætning går op i en højere enhed.

Varighed: 30-60 minutter afhængig af holdstørrelse
GRATIS

Obelisken

Obelisken er et kortspil, som handler om at løse en tilsyneladende enkel opgave, som dog bliver besværliggjort af nye og ukendte begreber, der først skal tydes. Der er fokus på videregivelse af korrekt og relevant information samt ledelse, samarbejde og konfliktløsning under forløbet.

Varighed: 30-60 minutter afhængig af holdstørrelse
GRATIS

Pyramiden

Det er nu deltagerne skal vise, at de besidder evnen til at konstruere en af fortidens største bygningsværker. Dog i en mindre skala og på en helt ny måde! Opgaven kræver, at der tænkes alternativt, og at man danner en fælles forståelse for, hvorledes slutresultatet af konstruktionen skal se ud.

Varighed: 30-60 minutter afhængig af holdstørrelse
GRATIS

Larvefod

Underholdende øvelse, hvor det handler om at bevæge sig mellem to punkter ved hjælp af et endeløst tæppe. Det kræver en høj grad af koordination og samarbejde for at lykkedes. Deltagerne lærer hurtigt vigtigheden af kommunikation og klare aftaler.

Varighed: 30-60 minutter afhængig af holdstørrelse
GRATIS

Team Juggle

En opgave som kræver en fokuseret indsat fra deltagerne. I fællesskab skal de holde en masse emner i luften, samtidig med at de skal flyttes fra A til B uden at blive tabt undervejs. Når opgaven er afsluttet, skal holdet optimere løsningen, så den bliver hurtigst mulig. Det kræver både koncentration, samarbejde og fokus.

Varighed: 30-60 minutter afhængig af holdstørrelse
GRATIS

Transportrøret

Deltagerne skal vise, at de kan flytte en masse små bolde fra en post til en anden uden at tabe en eneste. Dette besværliggøres imidlertid af, at transportsystemet består af rør, som ikke rækker hele vejen. Så hvilken betydning har en ordentlig projektstyring og koordinering af opgaver, når en svær opgave skal løses ved fælles hjælp?

Varighed: 30-60 minutter afhængig af holdstørrelse
GRATIS

Icebreakers og små teambuildingøvelser finder du i alle lokaler på Severin.
Inspiration til icebreakers og pauseaktiviteter
Severins pauser med liv og læring - tag et kig på Pausetræet
Hold en god pause og få inspiration i vores Pausetræ

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere