Søg
Close this search box.

Kan Du Finde De Grønne Severinere?

Jagten på de grønne Severinere

Styrk fællesskabet med ny energi 

Prøv en sjov aktivitet som inkluderer “sightseeing” på Severin.

”Super skæg aktivitet, som får rystet kursisterne sammen og så får de set hele Severin samtidigt. Jeg er meget begejstret for den”.

Birgit Burchardi, Uddannelsesforbundet

“Find de Grønne Severinere” er en let øvelse som kan laves midt på dagen eller ved slutningen på en kursusdag. Dine kursister kommer på et lille eventyr på Severin, hvor de opdager nye ting, udforsker og løse små opgaver sammen. Øvelsen giver bevægelse til kroppen, og frisk energi til næste punkt på dagsordenen.

På Severin får du som kursusleder udleveret flyers som indeholder spørgsmål omkring Severinerne og Severin generelt.

Du sætter jagten i gang sådan her:

Del kursisterne op i hold á  3-10 personer.

Hvert hold skal nu finde de små Grønne Severinere, som gemmer sig både ude og inde. Det tager ca. 20 min. at finde dem alle.

Hvis øvelsen skal vare lidt længere, er der en tillægsopgave, hvor der skal laves et digt eller rim, hvor så mange af Severins lokale-navne indgår (varighed: ca. 45 min inkl. skattejagt).

Jagten på de grønne Severinere kan bruges af alle slags virksomheder, store som små – og så er den helt gratis 🙂

Tips fra kursusleder til aktiviteten:

Mine kursister har dagen igennem arbejdet sammen i gruppen om noget fagligt, så synes jeg det er sjovt at de bliver i de grupper, når de skal på jagt efter de Grønne Severinere. Så er man sammen på anden måde.

“Find de Grønne Severinere” er en aktivitet som for eksempel kan laves om eftermiddagen, inden man skal spise – og så kan man trække en vinder samme aften, eller dagen efter.

morten grøn severiner
Morten er nabo til Stine og Frederik. Han læser en bachelor på CBS, og er meget genert omkring piger – og mener at han ikke har tid – men han er alligevel begyndt at snakke en del med naboen Stine.
katrine grøn severiner
Katrine blev udlært slagter på Andelsskolen i 1980-erne. Hun arbejdede nogle år i Kvickly, men savnede at være ude i naturen - så i dag arbejder hun som pedel på en ungdomsskole i Ribe.
marianne grøn severiner
Marianne er efter mange år på arbejdsmarkedet gået på efterløn. Hun nyder at have tid til børnebørnene og at nyde et godt glas vin med naboen Else.