fbpx
Vi forkæler dig med lækker mad og indlevelse

Hold dit Jubilæum i lyse lokaler med panoramaudsigt

Hyggelig og afslappende atmosfære

Hold jubilæumsfest i de smukkeste omgivelser

Står der en jubilæumsfest for døren?
Hvorfor ikke fejre dagen på toppen af Middelfart med den smukkeste panoramaudsigt over Lillebælt? Vi sætter en ære i at danne rammerne om alle livets mærkedage, og vil gerne også gøre det for dig.

Ønsker du bobler og snacks? Eller måske en let frokost? Vi står klar til at sammensætte et arrangement lige efter dine ønsker – og så er det bare at læne sig tilbage og nyde dagen og gæsterne.

Kontakt os i dag og fortæl os, hvordan vi kan opfylde dine drømme for dagen!

Festopdækning til enhver anledning

Hvad siger vores gæster?

 • star rating  Kan klart anbefales, skønne lokaler både til store og små forsamlinger med gode tekniske faciliter. Meget hjælpsomt personale og fantastisk mad/kagebord. Mange hyggelige lobby kroge og smukke omgivelser.

  937majbrittk
  januar 25, 2023

  star rating  Det er altid en fornøjelse at komme på Severing og nu i nye og lækre faciliteter med god plads til møder, afslapning og hygge.

  Prisen på ophold er meget overkommelig - ikke specielt dyrt i forhold til det man får, så det kan kun anbefales.

  474steenp
  januar 19, 2023

  star rating  Et meget godt sted for møder og konferencer, men også for familiers ophold. Der er gode mødelokaler og en god service, som ydes af et meget venligt og imødekommende personale. Severin ligger også et smukt sted med udsigt over Lillebælt. Der er gode vejforbindelser til stedet og det ligger tæt ved togstationen i Middelfart.

  Birger T
  januar 18, 2023

  star rating  Meget behageligt, smilende og hjælpsomt personale. Dejlig mad og fantastisk kagebord. Pæne værelser med hyggelige detaljer. Mange gode mødelokaler med fine faciliteter. Samlet oplevelse er god kvalitet til prisen.

  Marianne R
  november 28, 2022

 • star rating  2 dage på Severin er ren forkælelse, super skønt værelse, og fantastisk forplejning selv om at jeg har brug for spc. kost. var dette ikke et problem, alt var så godt. Personalet var så søde og smilende.

  Vivi F
  november 24, 2022

  star rating  Vi holdt navngivningsfest for vores datter på Severin og alt var helt i top. Flere af vores gæster har udtalt begejstring for det rigtig venlige personale, den gode mad og den fantastiske udsigt. Tak for det!

  374frederiks
  november 18, 2022

  star rating  Lige fra ankomst, til forplejning under kurset, var der styr på det. Personalet var venlige og smilende. Fantastisk beliggenhed med udsigt over Lillebælt er et dejligt plus. Maden og ikke mindst kaffebordet er noget for sig selv - FANTASTISK

  B2961SVcarlb
  november 7, 2022

  star rating  Super god betjening. Da vi ikke kunne nå at spise morgenmad på hotellet, så havde personalet sørget for at pakke to poser, som vi kunne tage med på farten. Der var også to-go te og to-go kaffe. Da den ene af os ikke tåler gluten eller mælkeprodukter, så havde de også sørget for det. Tusind tak for en super god oplevelse. Det var også skønt at afprøve jeres fodspa ;D Vi kommer helt bestemt igen, når vi er på disse kanter.

  Toni1607
  oktober 26, 2022

Se vores festbrochure her, og lad dig inspirere til den kommende jubilæumsfest:

Læs mere