Konference på Fyn med fire stjerner

Når I skal holde jeres næste møde, kursus eller konference på Fyn, er Severin Kursuscenter det oplagte valg. Severin er et firestjernet kursuscenter i Middelfart med mere end 80 års erfaring i arrangementer for firmaer og private.

Vores nyrenoverede og moderne mødelokaler har plads til max 200 personer i det største lokale og er indrettet med overhead projektor, LCD projektor til video/pc, flipover/whiteboard tavler, telefon, mørklægning osv. Vores dedikerede personale er fleksible overfor specielle ønsker til faciliteter og aktiviteter ved jeres næste konference på Fyn, så kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan være med til at sikre, at din næste konference bliver en succes.

Se dig omkring på Severin

Vi har lavet en lille video og et galleri, så du kan danne dig et indtryk af hvem vi er, og se vore flotte rammer til kursus, konference, fest eller overnatning. Velkommen indenfor!

Fakta om Severin

Se hvad vi kan tilbyde dig som gæst på vores kursuscenter:
Prisniveau Middel
Afstand til station / lufthavn 3 km / 60 km
Antal værelser 76
Antal undervisningslokaler 14
Antal grupperum 15
Max. antal i lokale 200
Max. antal overnattende 140
Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL