fbpx

Konference- og Kursuscenter i Middelfart

Vi er sat i verden som dit konference- og kursuscenter, og for at hjælpe dig med at afholde kurser og konferencer, hvor faciliteter, rammer og mulighed for kreativitet, leg og læring er i fokus. Vi gør det med hjerte, smil og involvering – og gerne med en ekstra dimension hvor vi yder samfundsansvar. Vi støtter de Danske Hospitalsklovne, og er virksomhedscenter i Middelfart.

Beliggende på en bakketop, 100 meter fra Lillebælt med skoven som nabo og med panoramaudsigt over vandet og de 2 broer, kan du læne dig trygt tilbage, nyde den enestående udsigt og overlade resten til os.
Vores vigtigste mission som moderne konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.
I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 80.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.
Vi er et konferencecenter med et topmotiveret og professionelt team af ”Severinere”, som altid står klar med smil og glimt i øjet – og med et strejf af højskolemanér på den gode måde.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

Moderne konferencefaciliteter

Gode konferencefaciliteter er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference.
Det kan være en stor mundfuld at planlægge en konference. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at du som beslutningstager, koordinator eller mødeleder kan stole på, at konferencefaciliteterne er i orden.
Vi gør altid vores bedste for, at du kan holde det bedst mulige møde, facilitere det bedste kursus eller arrangere en konference med succes. Vores vigtigste opgave, er at du som gæst hos os, får de aller bedste rammer og de mest indbydende konferencefaciliteter når du besøger os.

Konferencefaciliterer med alt hvad du skal bruge

Centralt placeret i Danmark og på toppen af Middelfart tilbyder vi mødelokaler og -faciliteter til enhver form for kurser, konferencer, møder og fester – i både stor og lille skala.
Igennem de senere år har vi haft en stadig stigende efterspørgsel på mødelokaler, festlokaler og hotelværelser. Derfor er vi utrolig stolte og glade for, at vi nu kan byde indenfor i vores sprit nye konferencebygning med store, lækre og lyse konferencelokaler. De kan alle rumme fra 20 personer og opefter, og det største lokale kan have helt op til 300 personer.

Samtidig med udvidelsen får vores gæster en endnu større glæde af den smukke udsigt over Lillebælt. Alle lokaler ligger på en bakketop med et suverænt overblik over bugten og de to broer. Det bliver muligt at se langt ud over Hindsgavl-halvøen helt til Fænø.

Videokonference og streaming på Severin

Hos Severin har vi også faciliteter, så du kan afholde videokonferencer eller streame til flere deltagere, som ikke er til stede. I alle konferencelokaler findes der både projektor og PC til fri afbenyttelse, så teknikken er altid i orden.
Har du brug for at samle et lille hold eller en stor forsamling, og stadig have mulighed for at der skal være andre end dem på Severin som skal se med?

Vi har (mindst) 2 gode løsningsforslag til dig, som ikke koster en bondegård, og som vi nu har afprøvet til nogle konferencer her på Severin med stor succes.

Er du usikker på hvad du helt konkret  har behov for, så kontakt Esben.
Han er en mester i teknik, og han vil gøre alt for at netop dit næste arrangement bliver en succes her hos os.

Se dig omkring og lær os at kende.
Til dig der booker møder, og som gerne vil vide lidt mere:

Pillar CTA Four

Få et godt tilbud

Book dit næste arrangement hos os
Få et tilbud

Møder og kurser

Mødelokaler – centralt i Danmark

På Severin har vi i alt 28 mødelokaler med plads til 2 – 200 personer til et dagmøde. Vi har derfor faciliteterne, som matcher dine behov uanset om det er et stort eller lille møde uden overnatning. Vi har faciliteter til både korte møder for få deltagere og større møder, som strækker sig over en eller flere dage.
Vi sørger for, at dit mødelokale er klargjort, som vi har aftalt. Du skal derfor blot koncentrere dig om dit arrangement og dine mødedeltagere. På den måde får I alle det bedste udbytte med hjem.

Lille hurtigt møde eller dagmøde?

Alle mødelokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede. Der er naturligvis gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for. Vi står klar, uanset om du skal afholde et lille salgsmøde eller en stor årskonference.
Kommer dine mødedeltagere fra hele landet, kan vi tilbyde et centralt mødested i Middelfart – tæt på både tog og motorvej. Vi arbejder tæt sammen med Danske Konferencecentre, som hjælper os med at finde andre muligheder til dig og dit arrangement, hvis vi ikke har plads her hos os, på det ønskede tidspunkt.

Kursus med overnatning på Fyn

Kigger du efter det helt rigtige sted til at afholde dit næste kursus med overnatning for mange deltagere? Som kursuscenter tilbyder vi moderne, lyse og kreative kursuslokaler. Alle vores kursuslokaler er indrettet, så de indbyder til lærerig undervisning, inspiration og fordybelse.

Vores moderne kursuscenter på Fyn har kursuslokaler i flere størrelser, så vi finder med garanti et lokale, som passer netop dit arrangement. Alle lokaler er udstyret med gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for. Både udstyr og forplejning står klar, når du ankommer. Vi sørger for, at dit kursus forløber som aftalt, så alle kan gå herfra med rygsækken fuld af ny læring.

Moderne kursuscenter med panoramaudsigt

Hvis vejen hjem er lang, eller hvis kurset løber over flere dage, så bliv endelig! Når dagens undervisning er overstået, indlogeres kursusdeltagerne i et af vores 76 lyse, nyrenoverede værelser. Et kursus med overnatning inviterer til socialt samvær og er ofte med til at deltagerene får endnu større udbytte med hjem.

Vi er placeret i Middelfart – midt i Danmark – og det er nemt at komme hertil med både tog og bil. Derfor har vi den optimale placering, hvis du skal samle folk fra flere dele af landet.

Mødeforplejning på Severin

Hvis du booker et arrangement på Severin, så er vores standard forplejning inkluderet i mødepakken, og den består af følgende:

 • Formiddagsforplejning med hjemmebag, pålæg, ost, syltetøj, juice, kaffe/the og frugt
 • Frokostbuffet med lune retter, ost og sødt
 • ”Det bedste kagebord” med kaffe/the
 • Dagens konferencemenu – 2 retter – efter køkkenchefens valg
 • Aftenkaffe
 • Morgenbuffet (ved overnatning)

Ønsker du at forkæle dine deltagere med ekstra retter, festmenu, natmad eller snacks og slik, så ring meget gerne til os, så sørger vi for at du får det ligesom du gerne vil have det.
Vi hjælper naturligvis altid med særlige ønsker og behov, også i f.t. allergener, særlige kostpreferencer og veganske menuer.

Pillar CTA Four

Få et godt tilbud

Book dit næste arrangement hos os
Få et tilbud

Forplejning

Fokus på årstidens råvarer

Uanset om du skal bruge Severin i forbindelse med et kursus, en konference, et møde eller en fest, så gør vi alt hvad vi kan for at du skal føle dig forkælet med rigtig god mad, når du er gæst hos os.

Vi har fokus på bæredygtighed, økologi og fynske sæsonvarer, og det vil du som gæst opleve igennem alle dagens serveringer. Engagement, passion og ærlig mad er nogle af nøgleordene som går igen i det severinske køkken, og derudover har vi naturligvis også det økologiske spisemærke med 30-60% økologi til alle måltider her hos os. Grønt, lokalt og bæredygtigt – det er vores motto.

Det bedste kagebord!

Vi lægger heller ikke skjul på at vi elsker kage på Severin! Vores internetkode er ”Det bedste kagebord” – og det skal vi selvfølgelig leve op til.
Derfor får du som gæst hos os, aldrig mindre end 6 forskellige hjemmebagte kager til din eftermiddagspause, samt nødder og frugt – så der venter dig et meget indbydende og overdådige kagebuffet.

Red kagen

For at reducere madspild efter vores store kagebuffeter, kan du som gæst på Severin købe en kageboks med hjem for kun 35 kroner – og hele beløbet sendes direkte videre til Danske Hospitalsklovne. Det synes vi er win-win, og er kun et af flere fokusområder vi har her hos os i forhold til Verdensmålene.
Se mere om vores arbejde med verdensmålene her: LINK

Det bedste kgebord

I receptionen – og i resten af huset – bydes du velkommen af lyse, venlige og moderne designmøbler. De bidrager til vores særlige, hjemlige atmosfære.
Kokkene i vores køkken er utroligt stolte over den mad, de hver dag serverer for vores gæster. De sætter desuden en ære i at udvikle sig, så de hele tiden finder på nye lækre menuer.
Køkkenets fokus på bæredygtighed, økologi og fynske sæsonvarer skinner igennem på alle dagens serveringer – engagement og ærlighed er nøgleordene for Lars, vores køkkenchef.
Vi kan ikke lægge skjul på at vi elsker kage!
Og vi synes at vores gæster skal nyde godt af vores kageglæde. Hver eftermiddag tryller vi den mest indbydende og overdådige kagebuffet frem. Vores gæster er vilde med det og kalder det endda for “DET BEDSTE KAGEBORD”

Pillar CTA Second

Hos os får du altid:

 • Skræddersyet mødepakke tilpasset dine ønsker
 • Gratis rådgivning og hjælp før, under og efter din konference
 • 24 timers hjælp fra smilende Severinere under dit ophold
 • Standard AV-udstyr og gratis WiFi
 • Teknisk hjælp under dit møde
 • Mødeforplejning med sans for bæredygtighed og økologi
 • Mulighed for overnatning
 • Gratis parkering
 • Fantastisk udsigt over Lillebælt
 • Det perfekte miljø for læring
 • Kærlighed, ærlighed og professionalisme

I stiller krav – det gør vi også

Severin er ejet af Coop, og vi er medlem i Danske Konferencecentre. Dette er det bedste bevis på, at vores topprofessionelle kursus- og konferencecenter lever op til de høje krav, der stilles i branchen.
Hver dag fokuserer vi på ansvarlighed, miljø, etisk handel og klima under hensyntagen til vores kerneværdier omkring ærlighed, afslappethed og professionalisme.
Når du er gæst hos os, vil du opleve, at vi har stor fokus på CSR. Vi er ”Severinere”, og vi har en fastlagt strategi for, hvordan vi dagligt arbejder med social kapital. Det bliver du en naturlig del af, når du er gæst hos os.
Vi har klare holdninger, og vi har stort fokus på social ansvarlighed og vores CSR-arbejde. Vi har en helt fastlagt strategi for, hvordan vi arbejder med CSR – se de fire områder vi har fokus på her.

Overnatning

Her hos os på Severin kan vi tilbyde 107 værelser som du kan benytte enten til kursus, konference, møde eller som firmaovernatning. Mange af værelserne er med 2 separate senge, eller med en Grand Lit (200×140 cm).
Alle værelser er lyse og venlige, med dansk design, og med ikoniske FDB plakater som vidner om vores lange historie som Andelsskolen i Danmark – ejet af FDB. I dag finder du ydermere en moderne udgave af FDB’s lænestol på alle værelserne, som ligeledes har lyse, nyrenoverede badeværelser med brusekabine.

Vores værelser har alle:

 • Eget badeværelse med bruser
 • Føntørrer
 • Strygefaciliteter
 • TV
 • Gratis trådløst internet

Indcheckning foregår fra klokken 14.00, og udcheckning er klokken 10.00.

Som gæst på Severin får du automatisk gratis adgang til vores fitnessrum, vores ”tillidsbar” og vores gæsteapp, som bl.a. indeholder 3 løberuter på 3,5 og 9 kilometer som starter direkte udenfor Severin.

Der er elevator til alle etager med værelser, og vi kan tilbyde værelser med gode adgangsforhold til kørestol etc., da vi er certificeret igennem GodAdgang.
Har du særlige ønsker eller behov når du skal overnatte hos os, så kontakt os på 63 41 91 00, så er vi klar til at hjælpe dig.

Står du over for at skulle holde konference med overnatning?

Står du og skal holde en konference, men der skal også gerne være overnatning til? Vi står klar til at hjælpe dig. I vores naturskønne områder i Middelfart har vi i sommeren 2021 udvidet vores overnatningsmuligheder til møder, kurser og konferencer. I dag har vi således 107 værelser, som står klar til afbenyttelse.

Vi tilbyder:

 • 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til 400 spisende gæster
 • 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
 • Afslappende loungeområder og bar
 • Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
 • 11 grupperum med plads til 6 – 12 personer
 • 16 undervisningslokaler med plads til 15 – 327 personer
 • LCD-projektorer, PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet teknisk udstyr
 • 3 serviceteknikere, der altid er på pletten
 • 200 gratis parkeringspladser
 • El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (fri afbenyttelse)
 • Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
 • Cykeludlejning
 • Motionsrum
 • Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)
 • Glade og professionelle Severinere, som altid står klar til at servicere dig

Aktiviteter og teambuilding

Vi har gode faciliteter til enhver form for teambuilding, personaleudvikling eller andre aktiviteter nær skov og strand. Vi hjælper dig gerne med at kombinere den traditionelle konference med oplevelselser, aktiviteter eller teambuildingøvelser.

Vi har sammensat et oplevelses- og aktivitetskatalog til dig, med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og hyggeligt socialt samvær – på en lidt anderledes måde.

Netværksøvelser og tid til pauser styrker dit udbytte af konferencen

Har du nogen sinde været til en konference eller et kursus, hvor du følte at der var alt for lidt tid til at netværke med de andre deltagere, eller hvor der ikke var indlagt nok pauser til bare at “lade det synke ind”? For kort tid til frokost og kun 10 minutters kaffepause?

Det hører vi tit på Severin. “Jeg ville gerne have haft lidt mere tid til det sociale. Jeg ville gerne have haft mere tid til diskussion og vidensdeling. Jeg ville ønske der var sat mere tid af til fri debat.”

Tiden bliver brugt ned til mindste sekund. Mange vil gerne fylde mest muligt på deltagerne, når der endelig er sat et kryds i kalenderen til årets konference eller uddannelsesdag, og derfor bliver pauserne og det sociale aspekt skubbet lidt i baggrunden.

Det er en skam, og det virker ofte ikke efter hensigten.

Flere og flere undersøgelser viser, at udbyttet af en undervisningsdag eller konference er væsentlig højere, hvis man lader deltagerne få tid til at absorbere indholdet, reflektere, diskutere og netværke med de andre, for at dele viden.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

Nomineringer og historie

Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest i 2021 blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder at vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service.
Igen i 2021 var vi, for 4. år i træk, med i opløbet om at blive hædret med den fornemme titel Årets Konference-center.

Nomineringen “Årets Konference-center 2021” er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster.
Denne nominering er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster. Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi nu for fjerde år i træk har mulighed for at vinde denne flotte pris.

Hvad siger vores gæster?

Pillar CTA Third

Køb et gavekort

Køb den perfekte gave blandt vores udvalg af gavekort.
Køb nu
Læs mere

Vores historie og vores finurligheder

Det er vigtigt for os at give en del af vores historie som Andelsskole videre til vores gæster. Derfor har vi indrettet vores værelser med klassiske FDB Møbler.
I receptionen – og i resten af huset – finder du finurlige små grønne Severinere, som alle har deres helt historie med afsæt i netop Andelsskolen, Coop eller Severin.
Du skal ikke have været hos os længe, før du vil begynde at få øje på de små detaljer: “Tillidsbaren” i receptionen, udsigtspladsen med strandstole og små tæpper, gratis kaffe og te, sofaområdet med spil til fri afbenyttelse, “spa-afdelingen” på værelset, og de mange citater i “Tankegangen”.
Vi elsker at give dig et lille smil på læben med vores små kærlige finurligheder – og vi tror på at det faktisk er lige netop det, der gør hele forskellen, – sammen med vores måde at være på. Den helt særlige atmosfære på Severin.

Pillar Contact Form

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 2 timer med et svar*

*Alle dage i mellem kl. 8.00 -16.00






  07

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvem ejer Severin?

  Vi er ejet af Coop.

  Hvor mange besøgende er der på Severin hvert år?

  Vi siger velkommen til rundt regnet 80.000 gæster på Severin hvert år, så det betyder at vi har kontakt med rigtig mange mennesker hver dag.

  Hvor mange værelser er der på Severin?

  Der er 107 værelser på Severin: i alt 50 værelser med 2 senge, 13 enkeltværelser og 22 værelser med en Queen size seng (140×200) laes mere

  Hvor mange er der plads til i Severins største lokale?

  Byggeriet af en helt ny konferencebygning stod klart i februar 2021, og her har vi på Severin samlet hovedparten af vores mødelokaler. Det største lokale kan huse 300 personer i biografopstilling, og her er også en enestående udsigt ud over bæltet.

  Hvornår åbnede Andelsskolen i Middelfart?

  FDBs bestyrelse havde længe haft et ønske om at bygge en skole, hvorpå medarbejdere i brugsforeningerne kunne lære om købmandskab, butiksledelse og andelsbevægelsen, men først i foråret 1932 begyndte opførelsen af Andelsskolen i Middelfart.
  Cirkel Kaffe og medlemsbladet Samvirke, som udkom første gang i 1928.

  Hvad koster et dobbeltværelse i forbindelse med julefrokost på Severin?

  Et dobbeltværelse til en julefrokost på Severin koster kr. 650,- inkl. morgenbuffet
  Priser på hotelovernatninger er markedsbestemte, og svinger derfor fra dag til dag.
  Hvis du vil have den bedst mulige overnatningspris hos os, så kontakt os direkte, enten på severin@severinkursuscenter.dk eller på telefon 63 41 91 00.

  Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Severin?

  Clay Keramikmuseum 3 km
  Whalewatching 3 km
  Bridgewalking 4 km

  Hvilke faciliteter er der på Severin?

  • 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til 400 spisende gæster
  • 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
  • Afslappende loungeområder og bar
  • Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
  • 11 grupperum med plads til 6 – 12 personer
  • 16 undervisningslokaler med plads til 15 – 327 personer
  • LCD-projektorer, PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet teknisk udstyr
  • 3 serviceteknikere, der altid er på pletten
  • 200 gratis parkeringspladser
  • El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (fri afbenyttelse)
  • Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
  • Cykeludlejning
  • Motionsrum (LUKKET til april 2022)
  • Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)

  Hvad betyder ordet konference?

  En konference kan defineres som et større, officielt møde, hvor deltagere gennem oplevelser, foredrag, underholdning, taler og diskussioner udveksler viden, erfaringer og synspunkter vedrørende bestemte emner. Formålet kan være, at formidle ny viden, skabe debat, sælge bestemte produkter, og lignende.

  Hvad hedder den rekreative skov i Severins baghave?

  Staurbyskov – rekreativt område i Severins baghave. Perfekt til gå-, løbe- eller cykelture. Staurbyskov er et fantastisk rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.

  Kan jeg parkere en bil hos Severin?

  Ja, Severin har egen gratis parkeringsplads, med el-ladestander til elbiler.

  Hvad er en Severiner?

  De bløde værdier – ærlighed, glæde, respekt og professionel afslappethed – har vi hele tiden med os i vores arbejde, og de definerer os som Severinere.
  Vi er stolte af at være Severinere – og vi ved, at det forpligter! Derfor arbejder og handler vi hver dag ud fra vores vitale sætninger:

  • Vores gæster er det vigtigste, vi har – for uden dem, ingen os!
  • Vi har respekt for hinanden, vores fælles arbejdsplads og verden omkring os
  • Vi er stolte af vores arbejde
  • Vi er glade og bruger humor som et vigtigt redskab

  Vi har fem særlige værdier på Severin: Glæde, Autenticitet, Ansvarlighed, Tryghed og Value for money, – og det er netop disse værdier der driver vores rigtig gode arbejdsplads hver dag, og de kommer til udtryk i alt, hvad vi foretager os.

  For Severinerne betyder det, at:

  • Vi hele tiden er opmærksomme på vores gæsters ønsker
  • Gæsterne kan få lige præcis det, de ønsker – det er op til os at levere varen
  • Vi er meget bevidste om, at Severinerne kan gøre hele forskellen for, om gæsten kommer igen
  • Vi fejrer hverdagens højdepunkter: glade gæster, salg og mærkedage
  • Vi griner og har det sjovt, når vi arbejder, og vi kan mærke, at smilene og glæden smitter af på vores gæster

  Hvor meget koster det at overnatte hos Severin?

  Priserne hos Severin kan variere afhængigt af dit ophold (f.eks. de datoer du vælger, hotellets regler osv.). Se priserne ved at indtaste dine datoer her:
  https://sev.bookingportal.net/booking/search?HotelCode=SEV.

  Læs mere