fbpx

Konference og Kursus

Vi er sat i verden som dit konference- og kursuscenter, og for at hjælpe dig med at afholde kurser og konferencer, hvor faciliteter, rammer og mulighed for kreativitet, leg og læring er i fokus. Vi gør det med hjerte, smil og involvering – og gerne med en ekstra dimension hvor vi yder samfundsansvar. Vi støtter de Danske Hospitalsklovne, og er virksomhedscenter i Middelfart.

Beliggende på en bakketop, 100 meter fra Lillebælt med skoven som nabo og med panoramaudsigt over vandet og de 2 broer, kan du læne dig trygt tilbage, nyde den enestående udsigt og overlade resten til os.
Vores vigtigste mission som moderne konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.
I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 80.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.
Vi er et konferencecenter med et topmotiveret og professionelt team af ”Severinere”, som altid står klar med smil og glimt i øjet – og med et strejf af højskolemanér på den gode måde.

Pillar CTA First

+45 63 41 91 00

Du er altid velkommen til at ringe til os

RING NU

01

Moderne konferencefaciliteter

Gode konferencefaciliteter er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference.
Det kan være en stor mundfuld at planlægge en konference. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at du som beslutningstager, koordinator eller mødeleder kan stole på, at konferencefaciliteterne er i orden.
Vi gør altid vores bedste for, at du kan holde det bedst mulige møde, facilitere det bedste kursus eller arrangere en konference med succes. Vores vigtigste opgave, er at du som gæst hos os, får de aller bedste rammer og de mest indbydende konferencefaciliteter når du besøger os.

Se dig omkring og lær os at kende.
Til dig der booker møder, og som gerne vil vide lidt mere:

Pillar CTA Four

Få et godt tilbud

Book dit næste arrangement hos os
Få et tilbud

02

Hvad får du hos os på Severin?

I receptionen – og i resten af huset – bydes du velkommen af lyse, venlige og moderne designmøbler. De bidrager til vores særlige, hjemlige atmosfære.
Kokkene i vores køkken er utroligt stolte over den mad, de hver dag serverer for vores gæster. De sætter desuden en ære i at udvikle sig, så de hele tiden finder på nye lækre menuer.
Køkkenets fokus på bæredygtighed, økologi og fynske sæsonvarer skinner igennem på alle dagens serveringer – engagement og ærlighed er nøgleordene for Lars, vores køkkenchef.
Vi kan ikke lægge skjul på at vi elsker kage!
Og vi synes at vores gæster skal nyde godt af vores kageglæde. Hver eftermiddag tryller vi den mest indbydende og overdådige kagebuffet frem. Vores gæster er vilde med det og kalder det endda for “DET BEDSTE KAGEBORD”

Pillar CTA Second

Hos os får du altid:

 • Skræddersyet mødepakke tilpasset dine ønsker
 • Gratis rådgivning og hjælp før, under og efter din konference
 • 24 timers hjælp fra smilende Severinere under dit ophold
 • Standard AV-udstyr og gratis WiFi
 • Teknisk hjælp under dit møde
 • Mødeforplejning med sans for bæredygtighed og økologi
 • Mulighed for overnatning
 • Gratis parkering

I stiller krav – det gør vi også

Severin er ejet af Coop, og vi er medlem i Danske Konferencecentre. Dette er det bedste bevis på, at vores topprofessionelle kursus- og konferencecenter lever op til de høje krav, der stilles i branchen.
Hver dag fokuserer vi på ansvarlighed, miljø, etisk handel og klima under hensyntagen til vores kerneværdier omkring ærlighed, afslappethed og professionalisme.
Når du er gæst hos os, vil du opleve, at vi har stor fokus på CSR. Vi er ”Severinere”, og vi har en fastlagt strategi for, hvordan vi dagligt arbejder med social kapital. Det bliver du en naturlig del af, når du er gæst hos os.
Vi har klare holdninger, og vi har stort fokus på social ansvarlighed og vores CSR-arbejde. Vi har en helt fastlagt strategi for, hvordan vi arbejder med CSR – se de fire områder vi har fokus på her.

03

Nomineringer og udmærkelser

Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest i 2021 blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder at vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service.
Igen i 2021 var vi, for 4. år i træk, med i opløbet om at blive hædret med den fornemme titel Årets Konference-center.

Nomineringen “Årets Konference-center 2021” er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster.
Denne nominering er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster. Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi nu for fjerde år i træk har mulighed for at vinde denne flotte pris.

Hvad siger vores gæster?

Pillar CTA Third

Køb et gavekort

Køb den perfekte gave blandt vores udvalg af gavekort.
Køb nu
Læs mere

04

Vores historie og vores finurligheder

Det er vigtigt for os at give en del af vores historie som Andelsskole videre til vores gæster. Derfor har vi indrettet vores værelser med klassiske FDB Møbler.
I receptionen – og i resten af huset – finder du finurlige små grønne Severinere, som alle har deres helt historie med afsæt i netop Andelsskolen, Coop eller Severin.
Du skal ikke have været hos os længe, før du vil begynde at få øje på de små detaljer: “Tillidsbaren” i receptionen, udsigtspladsen med strandstole og små tæpper, gratis kaffe og te, sofaområdet med spil til fri afbenyttelse, “spa-afdelingen” på værelset, og de mange citater i “Tankegangen”.
Vi elsker at give dig et lille smil på læben med vores små kærlige finurligheder – og vi tror på at det faktisk er lige netop det, der gør hele forskellen, – sammen med vores måde at være på. Den helt særlige atmosfære på Severin.

05

Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer Severin?

Vi er ejet af Coop.

Hvor mange besøgende er der på Severin hvert år?

Vi siger velkommen til rundt regnet 80.000 gæster på Severin hvert år, så det betyder at vi har kontakt med rigtig mange mennesker hver dag.

Hvor mange værelser er der på Severin?

Der er 107 værelser på Severin: i alt 50 værelser med 2 senge, 13 enkeltværelser og 22 værelser med en Queen size seng (140×200) laes mere

Hvor mange er der plads til i Severins største lokale?

Byggeriet af en helt ny konferencebygning stod klart i februar 2021, og her har vi på Severin samlet hovedparten af vores mødelokaler. Det største lokale kan huse 300 personer i biografopstilling, og her er også en enestående udsigt ud over bæltet.

Hvornår åbnede Andelsskolen i Middelfart?

FDBs bestyrelse havde længe haft et ønske om at bygge en skole, hvorpå medarbejdere i brugsforeningerne kunne lære om købmandskab, butiksledelse og andelsbevægelsen, men først i foråret 1932 begyndte opførelsen af Andelsskolen i Middelfart.
Cirkel Kaffe og medlemsbladet Samvirke, som udkom første gang i 1928.

Hvad koster et dobbeltværelse i forbindelse med julefrokost på Severin?

Et dobbeltværelse til en julefrokost på Severin koster kr. 650,- inkl. morgenbuffet
Priser på hotelovernatninger er markedsbestemte, og svinger derfor fra dag til dag.
Hvis du vil have den bedst mulige overnatningspris hos os, så kontakt os direkte, enten på severin@severinkursuscenter.dk eller på telefon 63 41 91 00.

Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Severin?

Clay Keramikmuseum 3 km
Whalewatching 3 km
Bridgewalking 4 km

Hvilke faciliteter er der på Severin?

 • 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til 400 spisende gæster
 • 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
 • Afslappende loungeområder og bar
 • Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
 • 11 grupperum med plads til 6 – 12 personer
 • 16 undervisningslokaler med plads til 15 – 327 personer
 • LCD-projektorer, PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet teknisk udstyr
 • 3 serviceteknikere, der altid er på pletten
 • 200 gratis parkeringspladser
 • El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (fri afbenyttelse)
 • Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
 • Cykeludlejning
 • Motionsrum (LUKKET til april 2022)
 • Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)

Hvad betyder ordet konference?

En konference kan defineres som et større, officielt møde, hvor deltagere gennem oplevelser, foredrag, underholdning, taler og diskussioner udveksler viden, erfaringer og synspunkter vedrørende bestemte emner. Formålet kan være, at formidle ny viden, skabe debat, sælge bestemte produkter, og lignende.

Hvad hedder den rekreative skov i Severins baghave?

Staurbyskov – rekreativt område i Severins baghave. Perfekt til gå-, løbe- eller cykelture. Staurbyskov er et fantastisk rekreativt område og aktiviteternes skov; løb, cykle, ridning og med særlig tilladelse: orienteringsløb, rollespil, hundetræning, træklatring mv.

Kan jeg parkere en bil hos Severin?

Ja, Severin har egen gratis parkeringsplads, med el-ladestander til elbiler.

Hvad er en Severiner?

De bløde værdier – ærlighed, glæde, respekt og professionel afslappethed – har vi hele tiden med os i vores arbejde, og de definerer os som Severinere.
Vi er stolte af at være Severinere – og vi ved, at det forpligter! Derfor arbejder og handler vi hver dag ud fra vores vitale sætninger:

 • Vores gæster er det vigtigste, vi har – for uden dem, ingen os!
 • Vi har respekt for hinanden, vores fælles arbejdsplads og verden omkring os
 • Vi er stolte af vores arbejde
 • Vi er glade og bruger humor som et vigtigt redskab

Vi har fem særlige værdier på Severin: Glæde, Autenticitet, Ansvarlighed, Tryghed og Value for money, – og det er netop disse værdier der driver vores rigtig gode arbejdsplads hver dag, og de kommer til udtryk i alt, hvad vi foretager os.

For Severinerne betyder det, at:

 • Vi hele tiden er opmærksomme på vores gæsters ønsker
 • Gæsterne kan få lige præcis det, de ønsker – det er op til os at levere varen
 • Vi er meget bevidste om, at Severinerne kan gøre hele forskellen for, om gæsten kommer igen
 • Vi fejrer hverdagens højdepunkter: glade gæster, salg og mærkedage
 • Vi griner og har det sjovt, når vi arbejder, og vi kan mærke, at smilene og glæden smitter af på vores gæster

Hvor meget koster det at overnatte hos Severin?

Priserne hos Severin kan variere afhængigt af dit ophold (f.eks. de datoer du vælger, hotellets regler osv.). Se priserne ved at indtaste dine datoer her:
https://sev.bookingportal.net/booking/search?HotelCode=SEV.

06

Video- og streaming på Severin

Har du brug for at samle et lille hold eller en stor forsamling, og stadig have mulighed for at der skal være andre end dem på Severin som skal se med?

Vi har (mindst) 2 gode løsningsforslag til dig, som ikke koster en bondegård, og som vi nu har afprøvet til nogle konferencer her på Severin med stor succes.

Er du usikker på hvad du helt konkret  har behov for, så kontakt Esben.
Han er en mester i teknik, og han vil gøre alt for at netop dit næste arrangement bliver en succes her hos os.

07

Fokus på årstidens råvarer og skønt kagebord…

Hvad enten du er til møde, på kursus eller konference, kan vi ikke se bort fra, at vores forplejning er en del af totaloplevelsen. Det er derfor vores mål, at du forkæles med god mad, når du er gæst hos os.
Husk at vi altid står klar med gode idéer til møde-, kursus- eller konferenceforplejning, hvis du har lyst til at forkæle dine gæster lidt ekstra.

Red kagen

Vi ser meget nødigt, at overskydende kage ender i skraldespanden. Derfor kan du mellem kl. 16 og 16.30 købe en ”To Go boks” i receptionen. Kageboksen fylder du med din yndlingskage fra dagens kagebord, som du tager med hjem til kollegaer eller familie. Boksen koster kr. 35,-, som vi giver ubeskåret videre til Danske Hospitalsklovne.
Det synes vi er win-win!

Det bedste kgebord

Vi elsker kage på Severin – og det gør vores gæster også

08

Gode faciliteter og glade Severinere

Centralt placeret i Danmark og på toppen af Middelfart tilbyder vi mødelokaler og faciliteter til enhver form for kurser, konferencer, møder, fester og overnatning – i både stor og lille skala.

Vi tilbyder:

 • 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt over Lillebælt – med plads til op til 400 spisende gæster
 • 107 velindrettede og nyrenoverede værelser til overnatning
 • Afslappende loungeområder og bar
 • Vestvendt terrasse med panoramaudsigt over Lillebælt
 • 11 grupperum med plads til 6 – 12 personer
 • 16 undervisningslokaler med plads til 15 – 327 personer
 • LCD-projektorer, PC’ere, lydanlæg, TV/Video, DVD-kameraer og andet teknisk udstyr
 • 3 serviceteknikere, der altid er på pletten
 • 200 gratis parkeringspladser
 • El-ladestationer til el-bil på parkeringsplads (fri afbenyttelse)
 • Ladestation til Tesla 50 meter fra vores parkeringsplads
 • Cykeludlejning
 • Motionsrum (LUKKET til april 2022)
 • Løberuter til udlevering (3, 6 og 9 km.)
 • Glade og professionelle Severinere, som altid står klar til at servicere dig

Pillar Contact Form

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 2 timer med et svar*

*Alle dage i mellem kl. 8.00 -16.00


  Læs mere