fbpx

Velkommen til Severin –
et helt særligt kursus- og konferencecenter

Vores vigtigste mission som moderne konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 80.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.

Severin har en meget god beliggenhed, tæt på motorvejen, udsigt over Lillebælt og skov i baghaven. Så der er rig mulighed for at nyde den enestående udsigt og overlade resten til os. Vi er et konferencecenter med et topmotiveret og professionelt team af ”Severinere”, som altid står klar med smil og glimt i øjet – og med et strejf af højskolemanér på den gode måde.

Se vores lyse moderne lokaler med udsigt

Udpluk af kokketeam
Vi elsker at lave mad med gode råvarer til alle vore dejlige gæster!

Hvad får du hos os på Severin?

I receptionen – og i resten af huset – bydes du velkommen af lyse, venlige og moderne designmøbler. De bidrager til vores særlige, hjemlige atmosfære.

Kokkene i vores køkken er utroligt stolte over den mad, de hver dag serverer for vores gæster. De sætter desuden en ære i at udvikle sig, så de hele tiden finder på nye lækre menuer.

Køkkenets fokus på bæredygtighed, økologi og fynske sæsonvarer skinner igennem på alle dagens serveringer – engagement og ærlighed er nøgleordene for Lars, vores køkkenchef.

Vi kan ikke lægge skjul på at vi elsker kage! Og vi synes at vores gæster skal nyde godt af vores kageglæde. Hver eftermiddag tryller vi den mest indbydende og overdådige kagebuffet frem. Vores gæster er vilde med det og kalder det endda for “DET BEDSTE KAGEBORD”

I stiller krav – det gør vi også

Severin er ejet af Coop, og vi er medlem i Danske Konferencecentre. Dette er det bedste bevis på, at vores topprofessionelle kursus- og konferencecenter lever op til de høje krav, der stilles i branchen.

Hver dag fokuserer vi på ansvarlighed, miljø, etisk handel og klima under hensyntagen til vores kerneværdier omkring ærlighed, afslappethed og professionalisme.

Red kagen

Vi ser meget nødigt, at overskydende kage ender i skraldespanden. Derfor kan du mellem kl. 16 og 16.30 købe en ”To Go boks” i receptionen. Kageboksen fylder du med din yndlingskage fra dagens kagebord, som du tager med hjem til kollegaer eller familie. Boksen koster kr. 35,-, som vi giver ubeskåret videre til Danske Hospitalsklovne. Det synes vi er win-win!

Vi elsker kage på Severin kursus- og konferencecenter
Vi elsker kage på Severin - og det gør vores gæster også
Nomineret konferencecenter 2022
Nomineret til Årets Konferencecenter for femte år i træk i 2022

Nomineringer og udmærkelser

Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest igen i 2022, for femte år i træk,  blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder at vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service.

Igen i 2022 var vi, også for 5. år i træk, med i opløbet om at blive hædret med den fornemme titel Årets Konference-center.
Nomineringen “Årets Konference-center” er noget helt særligt, fordi den er givet på baggrund af de mange, mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores fantastiske gæster.

Vi er ydmygt taknemmelige for, at vi nu for femte år i træk har mulighed for at vinde denne flotte pris.

Vores historie og vores finurligheder

Det er vigtigt for os at give en del af vores historie som Andelsskole videre til vores gæster. Derfor har vi indrettet vores værelser med klassiske FDB Møbler.
I receptionen – og i resten af huset – finder du finurlige små grønne Severinere, som alle har deres helt historie med afsæt i netop Andelsskolen, Coop eller Severin.

Du skal ikke have været hos os længe, før du vil begynde at få øje på de små detaljer: “Tillidsbaren” i receptionen, udsigtspladsen med strandstole og små tæpper, gratis kaffe og te, sofaområdet med spil til fri afbenyttelse, “spa-afdelingen” på værelset, og de mange citater i “Tankegangen”.

Vi elsker at give dig et lille smil på læben med vores små kærlige finurligheder – og vi tror på at det faktisk er lige netop det, der gør hele forskellen, – sammen med vores måde at være på. Den helt særlige atmosfære på Severin.

Severin med sin kone Johanne
Den grønne udgave af FDB grundlægger Severin Jørgensen og hans kone.
Annette siger velkommen på Severin - med hjertevarme og et stort smil
Annette siger velkommen på Severin - med hjertevarme og et stort smil

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Severin, så kontakt os på mail severin@severinkursuscenter.dk eller telefon 6341 9100, hvor vi altid er parat til at svare på dine spørgsmål, eller lave et godt tilbud til dig.

Du kan også starte med at gå på opdagelse med en 360 graders visning af vores faciliteter, hvor du bl.a. kan se alle vores lokaler, som hver især er opkaldt efter Flensted Mobilers kendte designer uroer.

Se ydermere vores galleri, eller vores korte introduktionsvideo, her.

Velkommen til os!

Se mere om os her

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere