fbpx

Møde - Kursus- Konference

Ny, moderne konferencebygning med endnu bedre udsigt

Igennem de senere år har vi haft en stadig stigende efterspørgsel på mødelokaler, festlokaler og hotelværelser. Derfor er vi utrolig stolte og glade for, at vi nu kan byde indenfor i vores sprit nye konferencebygning med store, lækre og lyse konferencelokaler. De kan alle rumme fra 20 personer og opefter, og det største lokale kan have helt op til 300 personer.

Samtidig med udvidelsen får vores gæster en endnu større glæde af den smukke udsigt over Lillebælt. Alle lokaler ligger på en bakketop med et suverænt overblik over bugten og de to broer. Det bliver muligt at se langt ud over Hindsgavl-halvøen helt til Fænø.

Vi tager hensyn til vores gæster

Udbygningen af Severin er foregået i  flere faser og er planlagt, så det har taget mest muligt hensyn til gæsterne. Hele projektet startede i marts 2019, og den første bygning åbnede i januar 2020. De tre lokaler, der først blev brugt som konferencelokaler, bruges i dag som restaurantlokaler – Panorama 1 og Panorama 2. Vi får dermed en langt større restaurantkapacitet, og med navnene Panorama siger det sig nok lidt selv, at vi har udnyttet den flotte beliggenhed, og der er store vinduesfacader med fantastisk udsigt til Lillebælt og broerne.
I underetagen har vi fået et lokale til aftenhygge, sammen i et lækkert loungeområde, som vi kalder ”Pauseriet”. De 2 nye restauranter Pamorama 1 og 2, kan slås sammen til én restaurant, så nu har vi restaurantfaciliteter der både kan bruges som frokost- og middagsrestauranter til konference- og kursusgæster, men også til fester, bryllupper og personalefester med alt fra 10 til 150 personer.

Har du brug for hjælp til det praktiske?

Vi ved, at det kan være en stor opgave at arrangere et kursus, en konference, et årsmøde eller et andet stort arrangement.  Møde- og kursusadministration er vigtigt når der er mange deltagere, og der er meget at holde styr på. Derfor har vi valgt at tilbyde denne ekstra service til vores gæster.

Holder du dit arrangement hos os, kan vi hjælpe dig med alt det praktiske!

Vi tilbyder, at du kan gøre brug af vores software platform, NemTilmeld.
Se mere om kursus- og konferenceadministration her.

Se vores opstillingsmuligheder her:

Klik på billedet og få oversigtskort over huset, eller hvis du vil printe lokaleplanen ud
Klik på billedet og få oversigtskort over huset, eller hvis du vil printe lokaleplanen ud
Lokaleplan 2022 med nye bygninger

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere