Konferencehotel

Dit konferencehotel i Middelfart

Et konferencehotel er i bund og grund et konferencecenter der også tilbyder overnatninger.
Dette kan være i forbindelse med konferencer der strækker sig over flere dage, men det kan også være nødvendig med overnatning skulle møder trække ud. Vi hos Severin konferencecenter har 76 lyse og moderne værelser til en eller flere overnatninger. Alle værelser på konferencehotellet følger stort badeværelse med brus, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet.

Vores konferencehotel er placeret i Middelfart, lige ved Lillebælt. Dette giver fordelagtige transport til og fra konferencestedet, da det er centralt placeret i danmark samt tæt på motorvej og jernbane. For yderligere transport muligheder bedes I studerer vores side der indeholder information omkring kørselsvejledning.

Vores placering lige ud til Lillebælt gør også at naturen der omgiver konferencehotellet er usædvanlig smukke og det kan på det kraftigste anbefales at gå en tur i den omkringliggende skov eller leje en af vores cykler og udforske Middelfart med alt den har at tilbyde.

Konferencehotel med lyse lokaler

Konferencelokale til et mindre antal deltagere

Konferencelokale til maks 20 personer

Vores lokaler er alle lyse og morderne, således at deltagere får den bedste oplevelse af at deltage i konferencer eller møder. Yderligere er de indrettet således at der er alle tekniske hjælper midler man har behov for på et møde eller en konference. Det indbefatter overhead projektor, LCD projektor, flipover/whiteboard tavler osv. i konferencelokalerne og der er naturligvis gratis trådløst internet overalt på vores konference hotel. At vores lokaler er indrettet på denne måde er gjort for at sikre og I har de bedst mulige omgivelser for at skabe den succes I har behov for og som vi ønsker at I skal have.

Sofahygge

Der er i alt 14 konferencerum tilgængelig på Severin med plads til 15 – 200 personer og 15 grupperum med plads til 6-12 personer. Der er med andre ord mere end rigelig mulighed for at reserverer netop det eller de lokaler I står og skal bruge til at afholde jeres konference eller møde. Ved reservation af vores konferencelokaler kan vi i samarbejde med lokale leverandører tilbyde en lang række teambuilding-aktiviteter og underholdende indslag. Aktivitetskufferten, der kan rekvireres gratis i receptionen, indeholder f.eks. 10 teambuilding-øvelser, som er beregnet til 2-30 deltagere.

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor