Konferencerum

Vores konferencerum sikre at dine konferencedeltagere har de bedste rammer for at interagere med hinanden. Dette er vigtigt for oplevelsen af succes, når samarbejdspartnere skal mødes og udveksle ideer indenfor, eller på tværs af brancher.
Konferencerummene er designet således at de er lyse, moderne og stemningsfulde, hvilket bevirker at sindstilstanden hos personer der opholder sig i lokalerne bliver lys og positiv. Alle konferencerum er udstyret med projektor, og flipover/whiteboard og der er naturligvis gratis trådløst internet overalt i de fleksible konferencelokaler.

På Severin har vi flere størrelser konferencerum der kan passe til mindre møder og større arrangementer med mange mennesker. Vores mindste konferencerum kan rumme 6-12 personer, som passer til de helt små møder, hvor der ikke er så stort pladsbehov.

Vores største konferencerum har plads til 200 personer og er velegnet til større konferencer, foredrag, generalforsamling, kick-off mm.
Vi har 14 konferencerum i forskellige størrelser og 15 grupperum og opfylder derfor de fleste behov.

Konferencerum kombineret med overnatning

Strækker jeres konference sig over flere dage, har I mulighed for at overnatte på vores konferencecenter. Overnatning kan ske i et af vores 76 indbydende, lyse og moderne værelser, der alle enten har udsigt til Lillebælt eller den omkring liggende skov. Alle værelserne har badeværelse med brus, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet. Vi tilbyder motionslokale der er udstyret med løbebånd og motionscykler. Derudover lejer vi cykler ud. Der findes mange spændende attaktioner i nærheden bl.a. Bridgewalking,  Hindsgavl Dyrehave eller keramikmuseet CLAY. Yderligere information omkring seværdigheder og aktiviteter på, og omkring Lillebælt kan findes på VisitLillebælt I er velkommen til at kontakte os for flere informationer, omkring afvikling af konference hos os i et eller flere af vores konferencerum. Vi tilbyder desuden konferenceservice, skulle I ønske jer at gøre brug af denne. Ring på 63 41 91 00 eller skriv til os på severin@severinkursuscenter.dk

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL