Prøv lykken og vind sommerophold på Severin!

Klik på lykkehjulet og se om du kan blive den heldige vinder af et sommerophold hos os på Severin sommeren 2023.
PØJ PØJ – håber du vinder!!

PS.: Lykkehjulet er aktivt frem til den 3. april 2023.

Konference

Gode konferencefaciliteter med teknik der fungerer, højt serviceniveau, professionelle rammer og professionelle medarbejdere – det er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference.

Og det kan vi altid hjælpe dig med hos os, ovenikøbet me måske Fyns flotteste udsigt.

Kurser

I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 95.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.

 

Hvis du endnu ikke har prøvet os af – så tag et kig og bliv inspireret.

Møder

Leder du efter et sted at afholde dit næste møde, måske også med behov for overnatning?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os tilbyder vi lyse mødelokaler med moderne faciliteter, højt serviceniveau og professionelle medarbejdere som hjælper dig fra start til slut.

Hvorfor vælge Severin?

Har du brug for et top professionelt konferencecenter og sparring til dit næste arrangement?
Så er du i gode hænder her hos os.
Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst den severinske ånd, som vi aldrig vil give slip på.

Du vil opleve et hus med en helt særlig ånd, og pågrund af blandt andet denne særlige atmosfære, har vi de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin, og det er vi ydmygt taknemmelige og stolte over.

Ud over at få årlige anerkendelser fra TripAdvisor, hvor vi senest igen i 2022 – for 5. år i streg – blev kåret med Travellers Choice prisen, som betyder at vi er blandt de 10% bedste hoteller i verden, målt på service.

Igen i 2022 var vi, for 5. år i træk, med i opløbet om at blive hædret med den fornemme titel Årets Konferencecenter.

Faciliteter til ethvert behov

I 2021 indviede vi vores nye skønne konferencebygning med panoramaudsigt over Lillebælt og med masser af plads og højt til loftet – med lækkert dansk design og lyst interiør.

Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler.

Vi er beliggende 100 meter fra motorvejsafkørslen til Middelfart, og der er offentlig transport til stationen og IC3-forbindelser til hele landet. Bus til og fra banegården stopper blot blot 100 meter fra Severin.

Vi er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

  • Skræddersyet mødepakke tilpasset dine ønsker
  • 30-60% økologi til alle måltider – vi har det økologiske spisemærke i bronze
  • Gratis rådgivning og hjælp før, under og efter din konference
  • 24 timers hjælp fra smilende Severinere under dit ophold
  • Standard AV-udstyr og gratis WiFi
  • Teknisk hjælp under dit møde, samt professionel hjælp til online- og hybrid-konferencer
  • Mulighed for overnatning – vi har 107 værelser
  • Gratis parkering

Konferencer

50-300 personer

Moderne konferencefaciliteter

Gode konferencefaciliteter er udgangspunktet for enhver succesfuld afholdt konference.

Det kan være en stor mundfuld at planlægge en konference.

Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at du som beslutningstager, koordinator eller mødeleder kan stole på, at konferencefaciliteterne er i orden, og at vi som professionelt konferencested kan hjælpe dig til at arrangere en konference som afvikles med succes.

Kurser

5-100 personer

 

Vores vigtigste mission som moderne kursus- og konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service.

I vores uhøjtidelige rammer servicerer vi årligt mere end 90.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.

Møder

50-300 personer

 

Lyse mødelokaler med gode faciliteter

Leder du efter et sted at afholde dit næste møde, eventuelt med behov for overnatning? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Severin tilbyder moderne, lyse og kreativt indrettede mødelokaler med plads til 5 – 50 personer. Da vi har lokaler i flere forskellige størrelser, kan vi altid tilpasse vores faciliteter, så de passer til netop dit behov. Alle lokaler har naturligvis gratis Wi-Fi samt alt det tekniske udstyr, du får brug for.

    Se vores persondatapolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.