Kurser, møder og konferencer

Skal du afholde kurser, møder og konferencer midt i landet? Så er du landet det rigtige sted her i Middelfart. Hos Severin Kursus- og konferencecenter yder vi full-service når det I skal afholde arrangementer eller blot møder. Vi skræddersyr dit arrangement og kan levere alt hvad du har behov for – hver gang.

Vi er en del af MeetingLillebælt – et samarbejde, som skal styrke mødeturismen i Lillebælt-området hvor vi er ikke mindre en 26 venues som samarbejder. Turismeerhvervet, VisitMiddelfart og to kommuner står bag det ambitiøse mål om at øge omsætningen med 60 mio. over de kommende fem år.

Vi har faciliteter til alle former for kurser, møder, og konferencer – i både stor og lille skala. Har du brug for konferenceservice, kan vi også hjælpe med det.

Selv om det er blevet nye tider, ønsker vi at fastholde den gode og lange historie om Andelsskolen, som igennem tiderne har været et vigtigt omdrejningspunkt i udviklingen af FDB/COOP, Brugsbevægelsen og Severin. Vi er stadig ejet af COOP.

Vi siger årligt velkommen til mere end 55.000 gæster på Severin. Det betyder at vi har kontakt med rigtig mange mennesker.
Vi har klare holdninger, og stor fokus på vores CSR arbejde.
Vi har en helt fastlagt strategi for, hvordan vi arbejder med social kapital – og det arbejder vi med hver eneste dag.

Dette er du en naturlig del af, når du er gæst på vores kursuscenter i Middelfart.

 

Billede af vores lokale 108 der evt. kan bruges som konferencelokale

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL