Kurser, møder og konferencer

Skal du afholde kurser, møder og konferencer midt i landet? Så er du landet det rigtige sted her i Middelfart. Hos Severin Kursus- og konferencecenter yder vi full-service når det I skal afholde arrangementer eller blot møder. Vi skræddersyr dit arrangement og kan levere alt hvad du har behov for – hver gang.

Vi er en del af MeetingLillebælt – et samarbejde, som skal styrke mødeturismen i Lillebælt-området hvor vi er ikke mindre en 26 venues som samarbejder. Turismeerhvervet, VisitMiddelfart og to kommuner står bag det ambitiøse mål om at øge omsætningen med 60 mio. over de kommende fem år.

Vi har faciliteter til alle former for kurser, møder, og konferencer – i både stor og lille skala. Har du brug for konferenceservice, kan vi også hjælpe med det.

Selv om det er blevet nye tider, ønsker vi at fastholde den gode og lange historie om Andelsskolen, som igennem tiderne har været et vigtigt omdrejningspunkt i udviklingen af FDB/COOP, Brugsbevægelsen og Severin. Vi er stadig ejet af COOP.

Vi siger årligt velkommen til mere end 55.000 gæster på Severin. Det betyder at vi har kontakt med rigtig mange mennesker.
Vi har klare holdninger, og stor fokus på vores CSR arbejde.
Vi har en helt fastlagt strategi for, hvordan vi arbejder med social kapital – og det arbejder vi med hver eneste dag.

Dette er du en naturlig del af, når du er gæst på vores kursuscenter i Middelfart.

 

Billede af vores lokale 108 der evt. kan bruges som konferencelokale

Skønne naturomgivelser, dejlige lokaler og faciliteter, helt igennem udsøgt mad hvad end det er morgenmad, frokost eller middag og en helt exceptionel servicemindedhed fra al personale hos jer – reception, køkken, tjenere, nattevagt, teknikere, rengøring m.fl. – alt sammen udført med virkelig varme og smil på læben. A. Jacobsen, Attractor