Møder uden overnatning

Skal vi hjælpe dig med dit næste kursus, din næste konference eller dit næste møde?

Uanset om du kun skal holde et lille møde for 2 personer, eller du skal holde en konference for 200 personer, er du velkommen hos os på Severin. Vi har kursuslokaler og mødelokaler som kan facilitere dit arangement både hvis du skal afholde et lille salgsmøde, og en stor årskonference.
Vi er klar ved telefonerne hele døgnet – så du får fat i os, uanset hvornår du har brug for hjælp, et godt tilbud, eller assistance til at skræddersy dit næste kursus eller din konference!

Priser

Alle uger 7 dage kun kr 565,- inkl. moms.

Forplejning ved møde:

•Tag selv kaffee, te og frugt på fællesbuffet hele dag •Isvand i undervisningslokale •Formiddagskaffe med rundstykker, smør, ost og syltetøj i restauranten •Frokostbuffet med lune retter inkl. ost- og kagebuffet •Eftermiddagskaffee og kagebuffet i restauranten

Ring for tilbud på et arrangement med en anden sammensætning på telefon 63 41 91 00.

Det, som for mig gør, at Severin adskiller sig fra andre kursussteder er:
1. I er topprofessionelle - og samtidig uformelle. Højskoleatmosfæren/andelstanken præger også jeres måde at agere i jeres job på, og det sætter jeg umådelig pris på. I er ikke uniformer!
2. Den meget smukke æstetiske måde, som Severin er bygget og indrettet på værdsætter jeg højt. Jeg trives i den grad på stedet.
3. Uanset om vi er mange på stedet eller få er der en stille atmosfære, som jeg holder rigtig meget af. Jeg tror I indimellem har meget travlt - og pludselig opstår der noget I ikke har forudset - men alligevel så foregår alt med meget ro og harmoni. Det er dejligt at opleve og se. Lisbeth Jacobsen, UCL