fbpx
Nyrenoverede værelser

Kursus med overnatning

Kursus med overnatning på Fyn

Kigger du efter det helt rigtige sted til at afholde dit næste kursus med overnatning for mange deltagere? Som kursuscenter tilbyder vi moderne, lyse og kreative kursuslokaler. Alle vores kursuslokaler er indrettet, så de indbyder til lærerig undervisning, inspiration og fordybelse.

Vores moderne kursuscenter på Fyn har kursuslokaler i flere størrelser, så vi finder med garanti et lokale, som passer netop dit arrangement.

Alle lokaler er udstyret med gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for. Både udstyr og forplejning står klar, når du ankommer. Vi sørger for, at dit kursus forløber som aftalt, så alle kan gå herfra med rygsækken fuld af ny læring.

 

Moderne kursuscenter med panoramaudsigt

Hvis vejen hjem er lang, eller hvis kurset løber over flere dage, så bliv endelig! Når dagens undervisning er overstået, indlogeres kursusdeltagerne i et af vores 76 lyse, nyrenoverede værelser. Et kursus med overnatning inviterrer til socialt samværk og er ofte med til at deltagerene får endnu større udbytte med hjem.

Vi er placeret i Middelfart – midt i Danmark  – og det er nemt at komme hertil med både tog og bil. Derfor har vi den optimale placering, hvis du skal samle folk fra flere dele af landet.

Udsigt til Lillebælt fra vores nye eksklusive lokaler.
Udsigt til Lillebælt fra vores nye eksklusive lokaler.
Lokaler med udsigt til Lillebælt
Lyse moderne lokaler med udsigt til Lillebælt

Hvad siger vores gæster om os?

Fantastiske rammer – Solveig S
Jeg afholdte en ledelsesseminar på Severin i Middelfart for 12 ledere og faciliteterne, service, omgivelser og maden var helt perfekt.
Der var plads til at vi kunne fordybe os, spise når det passede ind i programmet, til gå ture og hygge. Jeg har også opholdt mig der en uge, i forbindelse med en større opgaveskrivning og igen her var omgivelser og servicen helt perfekt.
Christina Nilsson, Vaillant A/S

“Vi benytter ofte Severin til møder og har en god oplevelse der hver gang. Vi bliver mødt af venligt og hjælpsomt personale, der på forkant har sørget for, at alt er, som det skal være. Særligt anbefalelsesværdigt er også det luksuriøse kagebord, hvor der virkelig er tryllet i køkkenet, og det vækker glæde ved hvert møde.”

Gert Gerber, Office Supplies Denmark A/S

“Det er flere år siden vi sidst har holdt et møde på Severin. Jeg erindrer stedet som godt og prisrigtigt. Siden da er der sket meget og stedet er nu fuldt up to date, med fantastiske lokaler, flotte omgivelser, fantastisk restaurant og service.”

Et godt sted at blive klogere. Punktum.

Læs mere